Gea Data doo

Stahls Grip Rubber – Silikonska termo guma

  • Stahls Grip Rubber
  • cover-sheets_rubber_mat_stahls-europe
  • cover-sheets_rubber-mat_2_stahls-europe

Stahls Grip Rubber – Silikonska termo guma

60,00 + PDV

Stahls Grip Rubber je zanimljiv alat koji služi kao prijenosnik temperature. Namjena mu je bolje fiksiranje vaših aplikacija tj. termo folija na razne materijale.

Opis

Stahls (Asccessories – Alati- Dodaci)

Stahls Grip Rubber. Termo preše i oprema – Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale. Kvalitetni strojevi koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama, uvjek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstevo je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala.

Stahls Grip Rubber

Stahls Grip Rubber je zanimljiv alat koji služi kao prijenosnik temperature. Namjena mu je bolje fiksiranje vaših aplikacija tj. termo folija na razne materijale. Nakon apliciranja dizajna, prekrijte aplikaciju Grip Rubber te još jednom napravite proces apliciranja. Odličan alat za apliciranje na teže dostupnim mjestima kao što su šiltevi od kapa, ili kod utiskivanja termo folija u pique materijal kod polo majica. Grip Rubber nakon apliciranja ostavlja laganu teksturu na vašoj aplikaciji. Posebno dizajniran za korištenje kod Stahls Cad-Cut folija (Premium plus i Sports Film). Ovaj se materijal ne preporuča kod korištenja aplikacija bojom ili postupkom sublimacije.

  • Visoko kvalitetna silikonska krpa za fiksiranje aplikacija
  • Debljina Grip Rubbera 1mm
  • Specijalno dizajniran za CAD-CUT® materijale
  • Ostavlja laganu teksturu nakon aplicianja
  • Dimenzija 46x56cm
  • (PAŽNJA: Grip rubber snižava vašu temperaturu za cca. 20°C, uzmite to u obzir prilikom tiska).

Naš katalog preuzmite ovdje

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Opcije dimenzija

Grip Rubber 46×56 cm

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange