Sublimacija/Dodaci – Repromaterijal i oprema

Sublimacijski UV premaz. Sublimacija/Dodaci. U našoj ponudi imamo razne vrste repromaterijala i dodataka za tisak tehnikom sublimacije. Visoko kvalitetni repromaterijali pripremljeni za ovu tehniku izrađeni su po svim standardima te zadovoljava sve certifikate o kvaliteti i postojanosti. Kod nas potražite visoko kvalitetne sublimacijske šalice sa Orca sublimacijskim premazom perive u perilicama posuđa. Razne vrste sublimacijskog repromaterijala koje možete pogledati u našim katalozima. U ponudi imamo poliesterske majice poznatog brenda B&C u raznim varijantama modela. U ponudi imamo sublimacijske boje i sisteme Sawgrass SubliJet i Sublisplash za tisak na keramiku i poliester, te sistem Chromablast za tisak na pamučne majice. Kod nas možete pronaći i kompletnu opremu koja vam je potrebna za tisak ovom tehnikom od termo preša i Ricoh i Epson printera, do raznih vrsta pribora.  Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i uslugu tiska na šalice iz naše ponude.

Sublimacijski Coating premazi – Sublimacija na krute materijale

Sublimacijski premaz u spreju koji se koristi za nanošenje sublimacijske print baze na razne krute materijale. U ponudi imamo par vrsta ovog tipa premaza koji imaju različite baze, a koriste se ovisno o podlozi koju želite ukrasiti sublimacijsim printom. Sublimacijski Coating sprej ima opciju prozirne baze i opciju opaque ili bijele baze. Svi materijali moraju biti fino obrađeni te prije nanosa sublimacijskog spreja očišćeni tekućinom za pred tretman (sublimacijska pred tretman tekućina). Nakon pripreme materijala nanosi se coating sprej te se tretirani materijali suše u pećnici na određenoj temperaturi i određeno vrijeme. Više informacija možete dobiti na linku

 Sublimacijski UV premaz

Ovaj sprej ima transparentnu UV (prozirnu) bazu te mu je namjena tretman materijala nakon postupka sublimacije i fiksiranja a kao zaštita od UV zračenja. Sublimacijski UV sprej koristi se za premaz proizvoda koji će direktno biti izloženi vanjskim utjecajima, a prvenstveno su to UV zračenja. Sublimacijski UV premaz – zaštita kod ovog premaza služi da zaštiti proizvod i mehanički a prvenstveno štiti colorit grafike od izlaganja UV zrakama. Nakon  što ste pripremili svoj materijal sa pred treatment tekućinom ravnomjernim pokretima nanosite sublimacijski premaz preko vašeg materijala u dva nanosa. Pripazite da su nanosi ravnomjerno raspoređeni na materijalu u protivnom nećete imati svugdje ravnomjerno otisnutu garfiku. Nakon nanosa sublimacijskog premaza ostavite materijal da se fisira u pećnici po specifikacijama u nastavku.

Način primjene:

  • Sve površine moraju biti suhe, očišćene i premazane pred treatment tekućinom.
  • Premaz nanosite minimalno 25 cm od površine materijala koji tretirate.
  • Ostavite ga da odstoji na zraku 10-tak minuta.
  • Fiksirate ga u pećnici na 160° 15-20 min
  • 400ml spreja je dostatno za cca 2m2 materijala.
  • Pogodni materijali: Keramika, drvo, staklo, metal.
  • UV premaz/zaštita za proizvode vanjske primjene (natpisi, reklame, pločice, )
  • Upute za korištenje preuzmite ovdje

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Sublimacijski Coating premaz – Transparentni sa UV zaštitom"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.