Gea Data doo

Sublimacija na pamuk – Sample Box

Sublimacija na pamuk – Sample Box

40,00 + PDV

Sublimacija na pamuk – Sample Box. Sample box smo zamislili kao paket za upoznavanje sa tehnikom sublimacije na bijele i svijetle materijale.

Opis

Sublimacija na pamuk – Sample Box

Sublimacija na pamuk – Sample Box. Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice, Low Cost tehnologijom desktop printera. Ova tehnika pogodna je za male i srednje tvrtke koje se bave tiskom na majice ali i na razne druge proizvode. Pogotovo prikladna tehnika za male personalizirane naklade koji se mogu tiskati tehnikom sublimacije. Ovom tehnikom tiska možete raditi i šalice te druge razne sublimacijske materijale, koji su pripremljeni za takvu vrstu tiska. Sublimacija na pamuk – Transfer papir služi za prijenos isprintane aplikacije na majicu. Nakon ispisa otisnuti se papir provlači kroz prah koji na sebe veže mokru isprintanu boju. Nakon što se prah nanese aplikacija je sprema za termo transfer (svakako pripazite da vam se print na majici ne pomakne). Upute za apliciranje pogledajte u našim video radionicama.

Jednostavna i Low Cost tehnologija

Kompletna kalkulacija troška A4 ispisa za jednu majicu sa 60% ispune printa iznosi 2 kn/kom što je vrlo prihvatljivo. Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurirati bilo kojoj tehnici tiska koje mogu isporučiti full color otisak na bijele i svijetle podloge. U tom segmentu možemo navesti DTG tehniku tiska na majice koje koriste slične boje za prijenos aplikacija. Ova tehnika vrlo je otporna i konstanta kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Otisak je i nakon toliko pranja ostao postojan, a boje nisu jako izgubile na intenzitetu. Svakako preporučamo pranje na 40° tako će aplikacija zasigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte glačati direktno preko aplikacije. Svakako prije pranja pročitajte upute oko održavanja koje se nalaze u samom pakiranju transfer papira za sublimaciju na pamuk.

Sublimacija na pamuk – Sample Box

Sublimacija na pamuk – Sample Box. Sample box smo zamislili kao paket za upoznavanje sa tehnikom sublimacije na bijele i svijetle materijale. U kutiju smo ubacili 100 listova transfer papira i 150 grama praha za fiksiranje, te upute kako aplicirati. Sve što je vama potrebno je postojeći sublimacijski printer sa bojama na vodenoj bazi ili gel sublimacijskim bojama koje koristite za sublimacijski tisak. Naš papir funkcionira i na Epson i na Ricoh printerima.  Video tutorial možete pogledati na našem you tube kanalu kliknite ovdje 

 • Sample box sadrži 100 listova transfer papira A4 i vrećicu praha 150 grama.
 • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sa sublimacijskim bojama na vodenoj bazi Sublima.
 • SubliOnCotton tehnologija podržava printanje sublimacijskim gel bojama Sawgrass SubliJet-R 
 • SubliOnCoton tehnologija ne podržava printanje sa Sawgrass Sublijet UHD gel bojama nove generacije.
 • SubliOnCotton transfer papir ne može se printati na printerima F100 i F500.
 • Printeri koji se mogu koristiti su: Epson L1300, L1800, L805, L300 L,382 ili bilo koja generacija starijih ECO tank printera.
 • Upute za podešavanje profila i printera Epson preuzmite ovdje
 • Profil za Epson preuzmite ovdje
 • Podešavanje printera ovdje
 • Temeperatura apliciranja 185°
 • Vrijeme apliciranja 35 sec
 • Skida se na hladno
 • Osjetljivo na pomake prilikom spuštanja aplikacije na majicu.

Dodatne informacije

Težina 3 kg

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange