Stahls SuperTek Opaque – Print/Cut folija za tekstil

Stahls SuperTek OPAQUE je Ultra tanka rastezljiva print/cut folija novije generacije namjenjena za printanje i konturno izrezivanje. Stahls SuperTek Opaque folija se aplicira na niskim temperaturama pa je pogodna za sve materijale koji su osjetljivi na toplinsko apliciranje

1.500,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Stahls termo folije za tekstil

Stahls SuperTek Opaque.  Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut.

Stahls SuperTek Opaque

Stahls SuperTek OPAQUE je Ultra tanka rastezljiva print/cut folija novije generacije namjenjena za printanje i konturno izrezivanje na Eco Solvent i Latex printerima te aplicirana na razne vrste tekstilnih materijala. Ovaj je materijal visoke kvalitete, isprintane boje su gotovo savršene, a sam materijal je gotovo potpuno ne proziran i ne transparentan, tako da neće dozvoliti podlozi da se nadzire preko same aplikacije. Stahls SuperTek OPAQUE  uz modernu tehnologiju nanošenja STIX2 komponente ljepila ova će se aplikacija vrlo jednostavno prenijeti na Vašu majicu, kapu, dres, ili bilo koji materijal koji želite ukrasiti. SuperTek je vrlo postojan materijal koji se neće oguliti ili popucati i nakon dužeg tretiranja u pranju. Ovaj materijal je certificiran kao materijal koji se može aplicirati na gotovo sve vrste tekstilnih rastezljivih podloga, te se kao takav najviše koristi u sportskoj industriji, za apliciranje na dresove i sportsku opremu.

Dostupna dimenzija: 50cm x 22.8m rola 11.4m2.

Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester – Saten – Cordura – Mješavine poliestera – Spandex – Lycra – Naylon.

Obavezno testirati prije apliciranja na finalni proizvod.

Poželjno je sušenje aplikacije cca 30 min prije transferiranja.

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije, Cad – Color Solutions MASK, Termo teflon.

VRIJEME APLICIRANJA SAMO 150° 5 sec 2x (srednji pritisak) Hotronix 4-6.

Aplikaciju skidati na Warm (toplo).

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Sve video tutoriale i nadolazeće prezentacije pogledajte u našoj kategoriji Događanja

Posjetite StahlsTV.com

Kako aplicirati (tutorial):

Colours

White

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Stahls SuperTek Opaque – Print/Cut folija za tekstil"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.