Stahls Sublistop – Blokirajuća folija za dresove

Stahls Sublistop je poliuretanska print/cut folija novije generacije namjenjena za printanje i konturno izrezivanje na Eco Solvent i Latex printerima, a sa namjenom da zaustavi prodiranje sublimacijske boje sa materijala na aplikaciju. Najčešća primjena ove transfer folije je u sportskom segmentu tiska na dresove.

1.500,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Stahls Sublistop

Stahls Sublistop. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut.

Stahls Sublistop

Stahls Sublistop je poliuretanska print/cut folija novije generacije namjenjena za printanje i konturno izrezivanje na Eco Solvent i Latex printerima a sa namjenom da zaustavi prodiranje sublimacijske boje sa materijala na aplikaciju. Ovaj materijal je visoke kvalitete. Isprintane boje su gotovo savršene, a sama podloga je gotovo potpuno nepropusna, te napravljena od slojeva barijera tako da neće dozvoliti boji sa podloge da prijeđe preko materijala u  samu aplikaciju. Sublistop je iznimno tanak i mekan na dodir tako da nije prisutan osjećaj plastičnosti aplikacije na majici i materijalu na koji se aplicira. Stahls Sublistop je vrlo postojan materijal koji se neće oguliti ili popucati i nakon dužeg tretiranja u pranju. Sublistop je certificiran kao print/cut materijal za široku primjenu tj. mogućnost apliciranja na široku paletu sportskih materijala. Stahls Sublistop najviše koristi u sportskoj industriji, za apliciranje na dresove, sintetiku, poliester i sportsku opremu.

Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola 12.5m2

Pogodan za: 100% poliester – Mješavine pamuka – Sublimirani poliester

Obavezno testirati prije apliciranja na finalni proizvod.

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije, Cad – Color Solutions MASK, Termo teflon

VRIJEME APLICIRANJA SAMO 140° 10 sec (srednji pritisak) Hotronix 4-6

Aplikaciju skidati na Cold (hladno)

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Sve video tutoriale i nadolazeće prezentacije pogledajte u našoj kategoriji Događanja

Posjetite StahlsTV.com

Colours

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Stahls Sublistop – Blokirajuća folija za dresove"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Okviri za sitotisak – A2 format

360,00kn 310,00kn + PDV

B&C Sublima – Women Sublimation

205,00kn + PDV

Silhouette Curio – Mat podloge

56,00kn115,00kn + PDV

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.