-10%

Stahls Soft Metallic – Transfer folije

NOVO U PONUDI termo transfera. Stahls Soft Metallic transfer folije, dizajnirane za apliciranje na razne materijale napravljene od pamuka, poliestera te mješavina pamuka i poliestera.

1.250,00kn 1.125,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Stahls Soft Metallic termo transfer

Stahls Soft Metallic transfer folije. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video tutoriale možete pogledati na našem you tube kanalu StahlsTV

Stahls Soft Metallic termo transfer

Stahls Soft Metallic transfer folije, dizajnirane za apliciranje na razne materijale napravljene od pamuka, poliestera te mješavina pamuka i poliestera. Interesantan novi materijal koji se koristi u dekorativne svrhe kod ukrašavanja raznih površina najčešće u modnoj industriji. Metallic površina materijala daje vrlo zanimljivu strukturu. Aplicira se na 150° 10 sekundi te se skida na hladno. Nakon prvog apliciranja dobivate metallic efekt. Također možete staviti naš Grip Cover shit te nakon apliciranja dobiti matt efekt. Svaki materijal zahtjeva posebne termo aplikacije koje se mogu aplicirati na taj isti materijal. Soft Metallic je specifičan materijal sa koji se da lijepo raditi. Ovaj je materijal u kategoriji lako reziv na rezačima folije te jednostavan za čišćenje.

Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola

Pogodan za: 100% pamuk 100% poliester, te mješavina pamuk/poliester i materijali slične strukture.

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije.

VRIJEME APLICIRANJA SAMO 10 sec na 150°

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Sve video tutoriale i nadolazeće prezentacije pogledajte u našoj kategoriji Događanja

Posjetite StahlsTV.com

Težina N/A
Dimenzije N/A
Colours

, , , , , , , , , , , , , ,

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Stahls Soft Metallic – Transfer folije"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.