Stahls Hobby termo preše za tekstil

Stahls Hot Berry Hobby termo preša. Hot Berry je Hobby model termo preša koje se koriste za prijenos aplikacija na tekstil temperaturom. Kako u samoj uvodnoj riječi navodimo da je to termo preša koja svoju namjenu pronalazi u malim Hobby radionicama koje imaju potrebu povremenog korištenja ovakvog tipa termo preša, to su strojevi koji imaju maximalne dnevne potrebe do 50-tak majica na dnevnoj bazi. Ručna termo preša koja se ručno otvara i zatvara, ima digitalni displej za podešavanje temperature i vremena, mehanizam za podešavanje pritiska. Preša je dostupne u dimenzijama 23×30 cm. Hot Berry garancija 12 mjeseci. Premium Hotronix modele preša pogledajte u našem shopu. Više informacija i razne video tutoriale pogledajte na StahlsTV.

Stahls Hot Berry

Predstavljamo vam Stahls Hot Berry – Hobby termo preša koja će svoju primjenu pronaći među kreativcima i hobby-stima te malim kućnim radionicama, koji imaju potrebu za prijenosom raznih termo aplikacija. Termo preša malih dimanzija koja stane na manji radni stol i ne zauzima previše radnog prostora. Svakako odlična opcija onima koji žele nadopuniti ponudu sa opcijom ukrašavanja svojih prozvoda termo folijama i raznim printevima, a ne žele puno uložiti u veće termo preše.

Specifikacije:

  • Težina: 16 kg
  • Dimenzija: 23×30 cm
  • Snaga: 220 Volt 10 Amp.
  • Podesiv pritisak ravnomjerno raspoređen.
  • Digitalno očitavanje vremena i temperature.
  • Grijaća ploča s neprianjajućim premazom.
  • User manual preuzmite ovdje

 

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Stahls Hot Berry – Hobby termo preša"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Sitotisak StartUp – Pro 3.0

4.000,00kn 3.600,00kn + PDV

MagicTouch – OBM 5.4 transfer za tamne majice

300,00kn1.150,00kn + PDV

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.