Stahls Termo Guma

Stahls termo guma je silikonska podloga koja se nalazi na svakoj temeljnoj ploči vaše termo preše. Silikonska termo guma je potrošni materijal debljine 8mm.

200,00kn625,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Stahls oprema za termo preše

Stahls termo guma. Termo preše i oprema – Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale. Kvalitetni strojevi koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama, uvjek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstevo je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala.

Stahls Termo Guma

Stahls termo guma je silikonska podloga koja se nalazi na svakoj temeljnoj ploči vaše termo preše. Debljina gume ovisi o proizvođaču ali u standardu njezina debljina iznosi 8mm. Silikonska termo guma je materijal koji provodi i zadržava toplinu. Prilikom prijenosa aplikacija termo guma ravnomjerno prenosi temperaturu te pomaže boljem fiksiranju aplikacije. Termo guma je potrošni materijal tako da se ista mora s vremenom mjenjati. Dimenzija termo guma standardizirane su ovisno o formatima termo preša a to su 28×38 cm 38×38 cm 40×50 cm 15×15 cm. Termo gume se vremenom troše pa je potrebno njihova promjena nakon određenog perioda. Potrošena se guma degradira i stanjuje te ne prenosi ravnomjerno toplinu po cijeloj površini. Iz naše ponude alata za termo preše možemo vam ponuditi razne vrste navlaka koje sprečavaju mehanička oštečenja samih guma.  Također u ponudi imamo i navlake za grijače ploče koje čuvaju teflonski sloj na Vašoj termo preši od raznih mehaničkih oštečenja. Više informacija o samim gumama možete pogledati na StahlsTV.com

Naš katalog preuzmite ovdje

Kako funkcioniraju naše navlake pogledajte ovdje

Dimenzije termo guma

38×38 cm, 40×50 cm, 50×60 cm, 28×38 cm, 15×15 cm, 40×40 cm

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Stahls Termo Guma"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.