Gea Data doo

Epson – EcoTank L5590 A4 printer

Akcija!

Epson – EcoTank L5590 A4 printer

380,00 (2863,11 HRK) + PDV

Epson – EcoTank L5590 A4 printer. Ovaj pisač bez uložaka za formate A4 može ispisivati obostrane dokumente i velike količine slika pri iznimno niskom trošku

Opis

Recite zbogom ulošcima s tintom uz Epson – EcoTank L5590 A4 printer

Epson – EcoTank L5590 A4 printer. Uživajte u poslovnoj kvaliteti i mobilnom ispisivanju uz iznimno niske troškove uz ovaj višenamjenski tintni pisač s faksom, savršen za užurbane domove i male urede. Uštedite do 90 % na troškovima ispisa1 uz Epsonove pisače EcoTank bez uložaka. Zahvaljujući posebno izrađenim bočicama s tintom visoke iskoristivosti, integrirani spremnici za tintu jednostavno se pune. Bez uložaka s tintom za zamjenu, s fleksibilnim značajkama spojivosti i telefaksom, ovo je savršen pisač za sve koji traže ispis visoke kakvoće uz nevjerojatno nizak trošak po stranici.

EcoTank omogućuje ispisivanje kod kuće bez briga – spremnici s tintom iznimno velike zapremine omogućuju nadopunjavanje bez nereda, a poseban dizajn bočica je osmišljen tako da se mogu umetnuti samo ispravne boje.

Dodatne uštede

Ovaj ekonomični pisač štedi do 90 % na troškovima ispisa1 i u pakiranju je priložena zaliha tinte u trajanju do tri godine2. Jedan komplet bočica s tintom omogućuje ispis do 4.300 stranica crno-bijelo i 7.300 stranica u boji3, što je ekvivalent do 66 uložaka s tintom!¹

Aplikacija Epson Smart Panel

Ova aplikacija omogućuje vam potpuno upravljanje pisačem s pametnog uređaja4. Možete ispisivati, kopirati i skenirati dokumente i fotografije, postaviti, nadgledati i rješavati probleme sa svog telefona ili tableta.

Opremljen značajkama

Odlikuje se LCD zaslonom od 3,7 cm u boji, automatskim ulagačem listova i faksiranjem za 30 listova. Stražnjom ladicom za 100 listova papira i brzinom ispisa do 15 stranica u minuti5, pa možete s lakoćom ubrzati različite zadatke.

Moderna fleksibilnost

Uz kompaktan dizajn, Apple AirPrint podršku i potpunu spojivost putem Wi-Fi mreže, Wi-Fi Direct-a i Etherneta, možete jednostavno integrirati ovaj pisač s postojećim kućnim i uredskim uređajima i ispisivati s mobilnih uređaja, tableta i prijenosnih računala4.

Tehnologija bez upotrebe topline

Uz tehnologiju PrecisionCore bez topline možete uživati u smanjenoj potrošnji energije i manjoj potrebi za zamjenskim dijelovima. Ispisna glava također je predinstalirana, pa se pisač postavlja bez muke.

Glavne značajke

  • A4 višenamjenski pisač s autom. posluživačem listova i telefaksom Ispis, kopiranje, skeniranje i faks
  • Iznimno povoljan ispis Uštedite do 90 % na troškovima ispisa1
  • Do 66 uložaka s tintom u jednom kompletu bočica1 Ispišite do 4.300 stranica u crnoj i 7.300 stranica u boji3
  • Sustav spremnika s tintom pruža ispis bez brige Uživajte u dodatnim punjenima bez nereda uz bočice s posebnim dizajnom i prednjim spremnicima
  • Aplikacija Epson Smart Panel Postavljajte, nadzirite, ispisujte, skenirajte i činite još mnogo toga sa svojeg pametnog uređaja4
  • Preuzmite brošuru na linku ovdje
  • Specifikacije tehničke karakteristike pogledajte na linku ovdje

Dodatne informacije

Opcije

Epson – EcoTank L5590 A4 printer

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange