Gea Data doo

Usluge

Usluge tiska

Usluge raznih tehnika tisak na različite materijale. U ponudi imamo uslugu sito tiska na razne materijale, a primarno nam je tisak na tekstil. Također kod nas možete otisnuti sve Vaše promotivne artikle, kao što su olovke, upaljači, rokovnici, kalendari, te razne vrste poslovnih poklona. Tisak na šalice nam je također jedna od djelatnosti, a tehnika kojom radimo je sublimacija. Tehnika tiska na šalice dopušta nam visoko kvalitetan fotografiski otisak. Tisak na šalice radimo isključivo na naše keramičke šalice, koje su pakirane u svoje ukrasne kutijice i perive su u perilicama posuđa.

U ponudi imamo i sublimacijski tisak XXL formata koji radimo na Roland RT-640 sublimacijskom printeru nove generacije. Radimo uslugu DTG ili direktnog tiska na majice na kvalitetnom Polyprint TexJet printeru, te printamo sa originalnim bojama. Tisak iz role radimo na kvalitetnom Roland VS 540 digitalnom printeru, a proizvodi su nam banneri, naljepnice, plakati, etikete itd. Tisak iz arka radimo na kvalitetnim Heidelberg offset strojevima te imamo kvalitetnu doradu. Za sve dodatne informacije i Vaše upite o pojedinim uslugama pošaljite nam upita na mail.

Sublimacija na pamuk

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prijenosa aplikacije na pamučne bijele i svijetle majice. Ovom Low Cost tehnologijom možete za vrlo malo uloženih sredstava napraviti ozbiljnu proizvodnju u segmentu tiska na majice i razne druge pamučne i ne pamučne materijale. Ova tehnika pogodna je za male i srednje tvrtke koje se bave tiskom na majice ali i na razne druge proizvode. Pogotovo prikladna tehnika za male personalizirane naklade koji se mogu tiskati tehnikom sublimacije. Kako to funkcionira? Printeri se isporučuju u paketima kao StartUp sistemi za početak rada. Paketi su razdvojeni kao S, M ili L paketi koji sačinjavaju A4 printer te potrošni materijal te ovisno o paketu Stahls termo prešu za prijenos aplikacije. Ovom zanimljivom tehnikom tiska možete raditi i šalice te druge razne sublimacijske materijale, koji su pripremljeni za takvu vrstu tiska. Stvar je samo u promjeni papira te korištenju adekvatne termo preše. Na našem webu možete u kategoriji Katalozi/Upute preuzeti kataloge i cijenike te specifikacije o pojedinim proizvodima i materijalima. Više o našim Start paketima pogledajte ovdje

x
Secured By miniOrange