+385 1 3906 710 +385 98 1710 434

Sito tisak

Usluge

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE

  • +385 98 1710 434

Sito tisak (Screen printing)

Sitotisak je tehnika tiska koja je broj jedan u prijenosu aplikacija u raznim varijacijama na razne vrste tekstila, a tu je vrlo širok spektar materijala od pamuka, poliestera, pvc materijala poput nylona, neoprena, raznih mješavina materijala čija vrlo široka primjena u tekstilnoj i modnoj industriji širom svijeta. Razvojem tehnologije tehnika sito tiska srasla u jednu od najkvalitetnijih oblika tiska koji se koriste u oslikavanju materijala kvalitetnim boja i sredstvima kod apliciranja na duge staze, a po time mislimo da su vrlo kvalitetne aplikacije postojane na više godišnju postojanost kod pranja i održavanja. Tehnika tiska koja je evoluirala od priproste tehnike do tehnologije koja više i ne koristi ljudski resurs kod tiska. Sito tiskarski strojevi danas su od 12 ili 16 bojni automatski karuseli i tunelske sušare, jednostavno tehnologija za masovnu produkciju 21 stoljeća. Mi vam nudimo visoko kvalitetan sitotisak na sve vrste tekstila, i drugih materijala u raznim dimenzijama, kvalitetan support naših grafičkih tehnologa i dizajnera, kratak rok izrade i još mnogo drugih pogodnosti koje imaju svi naši kupci. 

Sitotisak

Što vam nudimo?

Uslugu viskokvalitetnog sito tisaka na poluautomatskim karuselima 6 i 8 boja.

Uslugu sito tiska na razne ne tekstilne materijale (plastika, pvc, guma, keramika i sl).

Naši proizvodi:

Razne vrste tehnologije sito tiska na tekstilne materijale: pamučne i ne pamučne majice, dresovi, kape, torbe, ruksake, promotivnu tekstilnu galanteriju.

Sito tisak na razne druge ne tekstilne materijale: kišobrani, rokovnici, papirna konfekcija, razni promotivni artikli, koža, umjetni materijali, neopren itd. 

Naš katalog sa tekstilom možete preuzeti ovdje

Naš katalog sa Poslovnim poklonima možete preuzeti ovdje

Imate li pitanja?

UVIJEK DOSTUPNI

Nazovite nas

+385 98 1710 434

Chat now

Naš skype: Gordan Feldbauer

Pošaljite nam e-mail

Top
X