Gea Data doo

Sublisplash sublimacijski sistem | Nova Epson generacija printera

Sublisplash Epson Sublimacija

Sublisplash sistem 2020. | Nova generacija printera

Sublisplash Epson Sublimacija. Nakon Sublisplash Ricoha i odličnim sistemom gel boja koji nam je vjerno služio godinama i pokazao se kao vrlo jednostavan i praktičan te u konačnici povoljan sistem. Tvrtka Sublisplash svoje je sisteme u 2020. godini prebacila na Epson printere sa Micro Piezo glavom te je na taj način odmaknula sistem od gel boja te ih prebacila na sublimacijske boje na vodenoj bazi. Tu su dobili povoljnije cijene ispisa, a ujedno i s time povoljnije cijene boje što je ključno. Ovaj sistem Sublisplash vodenih boja koristi isključivo Epson ET2700 printere sa kontinuiranim napajanjem tinte. Uz kupnju naših StartUp Kitova u cijenu ulazi i dodatni RIP ili Power driver koji kompletno upravlja sa postavkama ispisa te time olakšava i kontrolira ispis, postavke i potrošnju boje. Na ovaj sistem Sublisplash | Epson dolazi 12 mjeseci garancije.

Sublimacijski StartUp Epson ET2700 Kit

StartUp Sublisplash Sublimacija. Sublisplash® je nova generacija Dye sublimacijskih boja koju su osmislili i kreirali vodeći stručnjaci u segemntu Sublimacijeske tehnologije ispisa novom generacijom Epson printera. Današnje tržište je urbano te uvijek zahtjeva nešto revolucionarno, novo i ujedno cjenovno pristupačno. Tu nastupa Sublisplash. Boje proizvedene i osmišljene u Europskoj uniji, pružiti će vam vrhunsku kvalitetu ispisa na vašem proizvodu, te ujedno tom istom proizvodu dati življe boje te vrhunsku kvalitetu i trajnost. Ova boja je stabilna i konstantna te uz svoje profile daje proizvodu jednu novu dimenziju i udahnjuje mu živopisne boje. Sublisplash boje isporučuju se sa najnaprednijim ICC profilima te upravljačkim programom za jednostavnije podešavanje ispisnih postavki sa najboljim omjerom boja koje u konačnici daju vrhunski ispis i proizvod. Zamjenite svoje stare i skupe boje u Vašim Ricoh i Epson printerima. Udahnite jednu novu dimenziju u svoje proizvode, Vaši kupci će vam biti zahvalni.

Sublisplash Epson Sublimacija

StartUp Sublisplash Epson Sublimacija je složeni paket sa printerom i potrebnim repromaterijalom za početak rada sa sublimacijom. Vrlo jednostavno korištenje, visoko kvalitetne boje Vaš će proizvod zasigurno izgledati savršeno. Otisnite svoje šalice, magnete, privjeske te razne druge sublimacijske materijale te ih ponudite svojim kupcima po povoljnim cijenama. Start paketi sačinjavaju raznu opremu i materijale koji se koriste za tisak raznih vrsta aplikacija na različite proizvode. Paketi su kompletirani kao StartUp sistemi i u njima se nalazi svi potrebni elementi za pokretanje vlastitog posla. Odličan StartUp za male fotografske obrte, fotokopiraonice, male gift shopove, suvenirnice i sl.

NOVO – Sublisplash Driver – upravljački program za podešavanje ispisa

@Sublisplash Driver je upravljački program koji olakšava podešavanje postavki ispisa samo jednim klikom. U ovom upravljačkom programu imate raznih vrsta postavi ispisa te više opcija podešavanja printanja što će vam zasigurno olakšati proces postavljanja ili uređivanja. Tako u ovom programu imate opciju spremanja postavki ispisa, color managmenta, spremanja postavki formata papira i načina ispisa. Svakako koristan progam koji je uračunat u cijenu našeg StartUp paketa. Više informacija o samom Sublisplash Driveru pogledajte ovdje

Sublisplash Majica

Sublisplash Epson Sublimacija. Zanimljivo je da sa Sublisplash sistemom možete raditi i majice uz promjenu papira. Vrlo jednostavno bez posebnih fiksatora ili ljepila sublimacijski fotografski otisak na pamučne majice. Ovo je odličan sistem za fotografe ili obrte koji rade custom made majice sa fotografijama. Više o samom papiru možete pogledati na Sublisplash transfer papir.

*Više informacija o Sublimacijskim sistemima bojama i printerima pogledajte na našoj blog temi ovdje

Sublisplash 2020. | StartUp kit 

Podrška za instalaciju:

Prednosti:

  • Ispis savršenih fotogafija
  • Visoke performanse ispisa
  • Živopisne boje
  • Izvrsna crna boja
  • Punjenje visokog kapaciteta
  • Low Cost ispis
  • Idealan omjer uloženog i dobivenog
  • Stabilne i konstantne boje
  • Uvijek dostupne i na lageru
  • Proizvedeno u EU

Isprintajte i isprobajte kvalitetu ispisa: Preuzmite file sublisplash šalica

x
Secured By miniOrange