-17%

Structural skull T-shirt dizajn

Structural skull T-shirt dizajn. T-shirt dizajni. U ovoj kategoriji osmislili smo T-shirt dizajne koje printamo na naše SUBLIMA dry fit 100% poliester majice.

120,00kn 100,00kn + PDV

Clear selection
Compare

SUBLIMA – T-shirt

Structural skull T-shirt dizajn. T-shirt dizajni. U ovoj kategoriji osmislili smo T-shirt dizajne koje printamo na naše SUBLIMA dry fit 100% poliester majice. Majice su napravljene od vrhunskog tehnološki savršenog dry fit materijala. Tanke i prozračne majice 140 gramske majice modernog kroja vrlo ugodne za nositi. Na majice printamo tehnikom direktnog tiska sublimacijom u formatu do A3. Tisak je vrlo kvalitetan i postojan te se ne osjeti na majci pošto sama tehnika sublimacija funkcionira da sublimacijska boja penetrira u materijal te se ne osjeti na dodir. Dizajni na majicama su isključivo naše kreacije, vrlo su jednostavni i zanimljivi. Sigurni smo da ćete pronaći nešto zanimljivo  za sebe. Naručite svoju SUBLIMA majicu sigurni smo da ćete biti vrlo zadovoljni.

Structural skull T-shirt dizajn. Structural skull T-shirt dizajn otisnut na super kvalitetnoj 140 gramskoj B&C bijeloj majici, dostpna kao muška i ženska verzija. Majice na kojima radimo tisak su 100% poliester Cotton Toch, i nazvali smo ih SUBLIMA. Aplikacija koja je otisnuta ulazi u samu strukturu, te je otisak mekan na dodir i vrlo živih i jakih boja.

*Mockup majica na kojima se nalaze naši dizajni nisu istovjetni majicama na kojima tiskamo.

140 gsm.

100% polyester.

Extremely durable, flexible and wrinkle free (single jersey).

Shoulder-to-shoulder neck tape.

Collar in self fabric.

Double needle stiched sleeves and hem.

Side seams.

“B&C No Label” system for perfect rebranding.

Very smooth and even surface allows bright and crisp printing output.

Ideal support for sublimation.

Specifikaciju majice preuzmite ovdje

Colours

White

Veličine

Muški S, Muški M, Muški L, Muški XL, Muški XXL, Muški XXXL, Ženski XS, Ženski S, Ženski M, Ženski L, Ženski XL, Ženski XXL

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Structural skull T-shirt dizajn"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.