Gea Data doo

Sito Emulzija – Fotolack

Akcija!
 • Sito Emulzija
 • 05-allround-universelle-fotoemulsion-auf-weissem-siebdruckgewebe
 • 05-beschichteten-siebdruckrahmen-trocknen-gelblicht
 • 05-beschichtung-eines-siebdruckrahmens
 • 05-emulsionsrinne-farbentferner-ueberschuss-reinigen
 • 05-rakelseite-des-siebgewebe-mit-fotoemulsion-beschichten
 • 05-siebdruck-beschichtungsrinne-mit-fotoemulsion-fuellen
 • 05-siebdruck-beschichtungsrinne-nach-gebrauch-mit-wasser-reinigen
 • 05-siebdruckrahmen-auf-vorrat-beschichten-stapeltrocknung
 • 05-siebdruck-selber-machen-beschichtungsrinne-am-siebgewebe
 • 05-siebdruck-selber-machen-emulsionsrinne-reinigen

Sito Emulzija – Fotolack

Original price was: 43,00€.Current price is: 39,00€. + PDV

Sito Emulzija. U našoj ponudi repromaterijala uz kvalitetne Feteks boje nudimo i Feteks – Fotolack fotoemulziju za izradu predložaka za sitotisak.

Opis

Sitotisak na majice i razne tekstilne materijale

Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada.

Oprema – Repromaterijali – Accessories

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite rezervne sito okvire, sito plastisol boje i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 3-4 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

lnovacija i proizvodnja – Feteks – Sito plastisol boje – Emulzija

Poslovna strategija kojom se vodi tvrtka Feteks izuzetno nam je bitna jer ona stremi izrazito inovativnom pristupu u industriji kako bi povećali vrijednost vaših proizvoda i vašim klijentima omogućili veću profitabilnost, istovremeno smanjujući troškove proizvodnje. U širokoj ponudi Feteksovih proizvoda pronaći ćete velik izbor boja, ljepila i pomoćnih sredstava za sitotisak. Svi proizvodi koje T-shirt Workshop dobavlja svojim partnerima posjeduju brojne certifikate kako bi se jamčila njihova izvornost i ujednačena kvaliteta isporučenih artikala. Neki od certifikata koje posjeduju proizvodi su: OEKOTEX 100 te GOTS.

Feteks – Fotolack emulzija za sitotisak

U našoj ponudi repromaterijala uz kvalitetne Feteks boje nudimo i Feteks Sito Emulzija za izradu predložaka za tisak na vašoj sitotiskarskoj svili. Naša popularna visokokvalitetna diazo foto emulzija savršeno je rješenje za linijske, grafičke i polutonske otiske s tintama od plastizola i agresivnim bojama na bazi otapala. Ovaj proizvod odlikuje visoka rezolucija, izvrsna oštrina rubova i vrlo dobar mrežasti prijelaz.

 • Vrlo visoke rezolucije na bijeloj i žutoj tkanini za sitotisak.
 • Savršeno za rasterske otiske fotografija i CMYK kao i za ravne motive.
 • Vrlo otporan na otapala (važno kod upotrebe sredstava za čišćenje plastisola)
 • Pogodno za sve uobičajene tkanine za sitotisak od 39T do 140T
 • Visok sadržaj čvrstoće od 37% za nakupljanje visokog sloja
 • Prosječno vrijeme ekspozicije ( približno 12 do 15 minuta kada koristite halogene žarulje i UV žarulje )
 • Ekološki, tako da se u otpadne vode može odlagati u uobičajenim količinama
 • Može se lako ukloniti čak i bez visokotlačnog čistača
 • Safety data sheet preuzmite ovdje
 • Tehnički list preuzmite ovdje

Napunite bočicu diazo prahom vodom, dobro protresite, a zatim drvenom lopaticom ili lopaticom za boje dobro umiješajte u emulziju. Miješajte dok cijela masa ne bude ravnomjerno obojena. kopirni sloj je osjetljiv na svjetlost. Nakon miješanja, foto emulziju bi trebalo ostaviti da miruje 2 do 3 sata. To omogućava mjehurićima zraka koji su umiješani da izađu iz mase. Ako imate vremena, također možete pustiti emulziju da slegne preko noći. Nakon što odstoji emulzija se može premazati izravno. Sito Emulzija voli malo hladnije prostore, tako da je ne treba čuvati iznad 20 ° C.

Sitotisak StartUp u našoj T-shirt Akademiji

Sve upute i razne tutoriale za Sitotisak StartUp možete pronaći u našoj T-shirt Akademiji. Tu ćemo vam prezentirati pojedine tehnike tiska, a ujedno i razne tutoriale kako krenuti u svijet sitotiska. Pratite naše video prezentacije na našem You Tube kanalu i budite u toku koje ćemo prezentacije i tutoriale objavljivati. Također nas pratite i na našim društvenim mrežama #TShirtWorkShop Naš support je kao i do sad 100% svim našim kupcima, ali i onima koji trebaju savijet oko raznih tehnika tiska.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Pakiranje

Fotolack emulzija + diazo 1 kg

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange