Sitotisak – Micron Pro – Ekspozicijski film – Ink Jet pisači

MICRONOM PRO – Visoko kvalitetni film za izradu predložaka (matrica). Sitotisak – Micron Pro – Ekspozicijski film. Svaka tehnika tiska treba predložak za izradu kalupa ili matrice za umožavanje.

127,00kn2.250,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Sitotisak na majice i razne tekstilne materijale

Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada.

Oprema – Repromaterijali – Accessories

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite rezervne okviri za sitotisak, sito plastisol boje i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 3-4 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

MICRONOM PRO – Visoko kvalitetni film za izradu predložaka (matrica)

Sitotisak – Micron Pro – Ekspozicijski film. Svaka tehnika tiska treba predložak za izradu kalupa ili matrice za umožavanje. Tako i tehnika sitotiska treba rješenje za predloške filma s visokom pokrivenosti i oštrim rubovima za izradu matrice. MICRONOM PRO film koristimo za ispis na ink jet pisačima odlikuje se visokom kvalitetom. Ovaj je film s jedne strane posebno obložen i stoga je prikladan za sve uobičajene tintne tinte. Pomoću ovog filma može se postići vrlo visoko zacrnjenje i dobra UV pokrivenost. U video tutorialu možete dobiti više informacija vezano za pripremu i ispis na ovom Micro filmu.

Svojstava i prednosti:

  • Strana za ispis: blago matirana površina
  • Poleđina: antistatički klizni sloj
  • Kratko vrijeme sušenja tinte
  • Visoka rezolucija i vrlo dobra pokrivenost bojama
  • Dobra otpornost na vlagu

Primjena: Sitotisak – Micron Pro – Ekspozicijski film:

Matt strana ili gruba strana uvijek je ispisna strana. Ako ne znate koja je strana filma gruba, postoji jednostavan trik. Dva prsta navlažimo i stavimo na ugao filma. Ljepljiva strana je strana za ispis. Željeli bismo napomenuti da ovisno o pisaču, opcija ispisa na foliji nije uvijek najbolji način za ispis filmova visoke neprozirnosti. Najbolji se rezultati često postižu ako se kao medij postavi “sjajni foto papir” ili slično. Postavke pisača poput “maksimalne kvalitete” ili “ispisa fotografija” također pomažu u postizanju najbolje neprozirnosti na filmu.

Ako vam je potrebna preporuka za kupnju vrlo dobrog A3 i A4 pisača, preporučuje se EPSON srednjeg cijenovnog razreda pisača. EPSON je godinama bio neporaženi ručni pisač broj 1. Primjerice, A3 pisač Epson L7180 ili A4 pisač L3151 

Sitotisak StartUp u našoj T-shirt Akademiji 

Sve upute i razne tutoriale za Sitotisak StartUp možete pronaći u našoj T-shirt Akademiji. Tu ćemo vam prezentirati pojedine tehnike tiska, a ujedno i razne tutoriale kako krenuti u svijet sitotiska. Pratite naše video prezentacije na našem You Tube kanalu i budite u toku koje ćemo prezentacije i tutoriale objavljivati. Također nas pratite i na našim društvenim mrežama #TShirtWorkShop Naš support je kao i do sad 100% svim našim kupcima, ali i onima koji trebaju savijet oko raznih tehnika tiska.

Opcije formata

A4 25 komada, A4 50 komada, A4 100 komada, A4 300 komada, A3 25 komada, A3 50 komada, A3 100 komada, A3 300 komada, A3+ 25 komada, A3+ 50 komada, A3+100 komada, A3+ 300 komada, Rola 33cmx30m, Rola 43xcmx30m, Rola 61cmx30m

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Sitotisak – Micron Pro – Ekspozicijski film – Ink Jet pisači"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.