Gea Data doo

Epson – SureColor SC-F6400 Sublimacijski printer

Akcija!
 • Epson - SureColor SC-F6400
 • Epson F6300
 • Epson F6300
 • 1_f6400_4color_1_print-sample-on-white
 • 1_f6400_4color_1_without-media-atu_with-roll-adapter
 • 4_f6400_4color_4_without-media-atu_with-roll-adapter

Epson – SureColor SC-F6400 Sublimacijski printer

Original price was: 5.799,00€.Current price is: 5.599,00€. + PDV

Epson – SureColor SC-F6400. Produkcijski sublimacijski printer iz role većeg formata koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne materijale. SureColor SC-F6400 profesionalni je digitalni sublimacijski pisač s role na rolu razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala.

Opis

Epson – Sublimacijski Produkcijski sistemi

Epson – SureColor SC-F6400. Produkcijski sublimacijski printer iz role većeg formata koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne materijale. SureColor SC-F6400 profesionalni je digitalni sublimacijski pisač s role na rolu razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala. Pisač je dio cjelovitog Epsonovog paketa, sve proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata. Epsonove ispisne glave PrecisionCore TFP jamče visoku protočnost i dugi vijek proizvodnje, dok kapljice tinte promjenjive veličine poboljšavaju visokokvalitetne rezultate. Zajedno s ispisnim glavama, Epsonov komplet tinte UltraChrome DS ostvaruje najbolje rezultate. Epson – SureColor SC-F6400 vrlo je jednostavan sistem sublimacijskog printera manjeg formata koji se koristi za tisak aplikacija za razne ili tekstilne ili promotivne materijale. Ovakav printer odlična je zamjena za sve printere koje koristite za tisak na šalice , majice, i ostale sublimacijske materijale. Široka primjena ovakvih sublimacijskih printera pronašla je svoje mjesto u raznim tvrtkama koje se bave proizvodnjom sportske odjeće.

Povećana učinkovitost

Povećajte količinu ispisa za do 20 %* uz novu ispisnu glavu PrecisionCore MicroTFP. Korisnička produktivnost također je poboljšana zahvaljujući velikom zaslonu osjetljivom na dodir koji u kombinaciji s lako dostupnim područjem održavanja poboljšava učinkovitost i pomaže smanjiti prekide u radu pisača.

Smanjite prekide u radu

Tehnologija provjere mlaznica smanjuje prekide u radu automatskim otkrivanjem i podešavanjem začepljenih mlaznica kako bi se osigurala kontinuirana i pouzdana produktivnost.

Spremnici s tintom za jednostavnu upotrebu

45 % veći spremnici s tintom** pomažu smanjiti prekide u radu i učestalost zamjena, a manje ambalaže smanjuje stvaranje otpada. Spremnike s tintom potrebno je samo protresti i umetnuti, pa nema potrebe za ulijevanjem i miješanjem, što može uzrokovati nered.

Cjeloviti paket

SC-F6400 korisnicima nudi cjelovito rješenje kako bi sve bilo usklađeno: od hardvera i softvera do ispisnih glava, tinte i jamstva.

Glavne značajke

 • Cjelovito Epsonovo rješenje Hardver, softver, ispisna glava, tinta i papir za sublimaciju
 • Jednostavna instalacija Nema potrebe za posebnim alatima ni stručnim znanjem
 • Opcionalni valjak za namatanje Ispisujte veće, neprekinute dužine namotavanjem medija na jezgru
 • Trajnost proizvoda Poboljšane specifikacije produljuju vijek trajanja i unapređuju financijsku isplativost proizvoda
 • Niski ukupni troškovi vlasništva Jednostavan korisnički pristup i smanjenje broja prekida u radu
 • Brošuru za SC F6400 preuzmite ovdje
 • Zbog stalnih promjena cijena od strane dobavljača, zadržavamo pravo promjene istih bez predhodne najave. Cijena dostave biti će navedena na ponudi/predračunu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Opcija printera

Epson CS F5400 Sublimacijski printer

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange