-6%

Epson – SureColor SC-F6300

Epson – SureColor SC-F6200. Produkcijski sublimacijski printer iz role većeg formata koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne materijale. SureColor SC-F6200 profesionalni je digitalni sublimacijski pisač s role na rolu razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala.

37.999,00kn 35.999,00kn + PDV

Compare

Epson – Sublimacijski Produkcijski sistemi

Epson – SureColor SC-F6200. Produkcijski sublimacijski printer iz role većeg formata koji ima namjenu ispisa transfera za apliciranje na razne materijale. SureColor SC-F6200 profesionalni je digitalni sublimacijski pisač s role na rolu razvijen posebno za proizvodnju visokokvalitetnih ispisa tekstila i promotivnih materijala. Pisač je dio cjelovitog Epsonovog paketa, sve proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata. Epsonove ispisne glave PrecisionCore TFP jamče visoku protočnost i dugi vijek proizvodnje, dok kapljice tinte promjenjive veličine poboljšavaju visokokvalitetne rezultate. Zajedno s ispisnim glavama, Epsonov komplet tinte UltraChrome DS ostvaruje najbolje rezultate. Epson – SureColor SC-F6200 vrlo je jednostavan sistem sublimacijskog printera manjeg formata koji se koristi za tisak aplikacija za razne ili tekstilne ili promotivne materijale. Ovakav printer odlična je zamjena za sve printere koje koristite za tisak na šalice , majice, i ostale sublimacijske materijale. Široka primjena ovakvih sublimacijskih printera pronašla je svoje mjesto u raznim tvrtkama koje se bave proizvodnjom sportske odjeće.

Niski troškovi

Spremnici s tintom visoke zapremine i manja potrošnja struje omogućuju niske troškove. Za više bezbrižnosti, pisač dolazi s jednogodišnjim jamstvom kao standard i korisnici mogu iskoristiti prednosti Epsonovog programa za upravljanje usluge ispisa Print & Save koji omogućuje bolje upravljanje budžetom i smanjenje troškova1.

HDK Crna

SC-F6200 dolazi s novom crnom tintom HDK koja je izrađena prvenstveno za upotrebu na tekstilu i za proizvodnju dubokih, neutralnih crnih boja i gustih sjena. Dodatne specifikacije možete potražiti na Epson Europe

Epson – SureColor SC-F6200

Opseg isporuke: Priručnik na CD-u, Ink set, Priručnik za instaliranje / sigurnosne naputke, Glavni uređaj, Kabel za napajanje, Upute za određivanje postavki, Softver (CD), Upute za uporabu (CD), Jamstvena dokumentacija, Bočica za višak tinte.

  • Vrsta ispisa: PrecisionCore™ TFP glava pisača
  • Tehnologija boje: UltraChrome
  • Boje: Cyan, Magenta, Yellow, Black
  • Kapacitet spremnika sa tintom 1500ml
  • Format papira: 44˝ 111,8 cm
  • Debljina papira: 0,08-0,5mm
  • Težina papira: 75g ili teži

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Epson – SureColor SC-F6300"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.