Gea Data doo

DTF – STH LINE i700 – Digitalni transfer

  • DTF - STH LINE i700 - Digitalni transfer
  • dtf web
  • 133636343_198399048657102_3031301580573093938_n

DTF – STH LINE i700 – Digitalni transfer

18.380,00 + PDV

DTF – STH LINE i700 – Digitalni termo transfer. DTF i700 (Direct To Foil) je linija za digitalnu izradu termo-transfera s automatskim posipavanjem ljepila. Zbog stalnih promjena cijena od strane dobavljača, zadržavamo pravo promjene istih bez predhodne najave. Cijena dostave biti će navedena na ponudi/predračunu.

Dostupno uz narudžbu

Opis

DTF – Direct to foil print – tisak termo preslikača

DTF – STH LINE i700 – Digitalni transfer. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija koja je uzela maha već neko vrijeme na tržištu izrade termo transfer preslikača za tisak na tekstilne proizvode. Ova linija ubrzava izradu termo prelikača za tamne majice a samim time ubrzava proces izrade i smanjuje rokove isporuke gotovih proizvoda. Linija je namjenjena svima koji već imaju postojeće tehnološke procese za tekstilni tisak i žele nadograditi te ubrzati proces proizvodnje gotovih proizvoda. Ova opcija najčešće se koristi za izradu logotipa manjih površina tipa grbovi ili natpisi koji se koriste za apliciranje na razne tehstilne materijale, a fokus je na sportskoj i mondnoj industriji. Kvaliteta ispisa je gotovo savršena. Mogućnost ispisa vrlo tankih i sitnih dijelova logotipa. Više infomacija pogledajte na linku ovdje. Za kvalitetan transfer ovih preslikača pogledajte naše Stahls termo preše.

DTF – STH LINE i700 – Digitalni transfer

DTF – STH LINE i700 – Digitalni transfer. DTF i700 (Direct To Foil) je linija za digitalnu izradu termo-transfera s automatskim posipavanjem i čišćenjem ljepila (melta). Karakterizira je visokokvalitetan ispis te brza i jednostavna izrada transfera koji se mogu aplicirati na sve vrste tekstila (pamuk, poliester, traper, keper itd.). Nakon apliciranja termopresom, boje ostaju jednako intenzivne kao i nakon printa. Dobiveni otisak je izrazito otporan na pranje i sušenje.
DTF i700 koristi boje na vodenoj bazi. Kvalitetu transfera osiguravaju brze i pouzdane glave za ispis, grijana transportna ploča (sprječava miješanje boja na foliji), vakuum ploča na printeru (fiksira foliju tijekom printa),  te tunel za sušenje s vakuum pločom. Za sve upite i prezentacije u našim prostorijama molimo vas da nam se najavite putem maila. Moguće financiranje putem GRENEKE leasinga.

U cijenu je uključeno:

  • Printer za transfer sa dodatkom za prahiranje i tunelom za topljenje, te namatalicom za foliju.
  • DEV STUDIO RiP softvare upravljački program.
  • Support konfigurirani laptop.
  • Start KIT: CMYK+WT boja x 1lit. od svake boje. Rola folije 100m te 2,5 kg ljepila za transfer.
  • Kompletna instalacija opreme bilo gdje u Hrvatskoj, putni troškovi, puštanje opreme u rad, te kompletna obuka administratora.
  • Garancija 12 mjeseci na sve komponente (osim na print glave).

Specifikacije stroja DTF i700:

Tehničke karakteristike:  

Glave za print –  2*Epson 4720

Vrsta boje –Vodena boja (CMKY+W)

Širina ispisa – 700mm

Napajanje – 220V 50Hz/60Hz

Brzina ispisa: 

8pass  – 10㎡/h

16pass – 5㎡/h

32pass  -3㎡/h

Snaga printera : 350W

Prahirka i grijač : 3400W

Dodatne informacije

Težina 300 kg
x
Secured By miniOrange