+385 1 3906 710 +385 98 1710 434

Edukacija i Radionice

Usluge

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE

  • +385 98 1710 434

Edukacija i T-shirt Workshop Radionice

Edukacija - Radionice. Gea data d.o.o. T-shirt Worhshop nudi uslugu edukacije i obuke za tisak različitim tehnikama tiska na različite materijale. Ponukani dugogodišnjim iskustvom tiska na razne proizvode, svojim kupcima možemo ponuditi usluge edukacije i obuke za tisak na majice i razne druge materijale iz naše ponude. Uz kupnju naše opreme a ovisno o lokaciji i dogovoru sa kupcem mi vršimo kompletnu instalciju opreme te za istu obavljamo edukaciju i vršimo obuku administratora koji će na toj opremi raditi. Također nudimo edukaciju u našim T-shirt Workshop radionicama koje povremeno organiziramo za majice grupe polaznika u našem prostoru. Na takvim radionicama educiramo o prijenosu raznih aplikacija na razne vrste materijala, raznim tehnikama tiska, kao što su termo tisak, sublimacijski tisak, sito tisak te razne druge zanimljive tehnike ukrašavanja materijala. Također nudimo usluge edukacije na već postavljenim sistemima strojeva u vašim radionicama, te vas educiramo i osposobljavamo za rad na Vašim strojevima i opremi.

Edukacija i Radionice

U radionicama obrađujemo sve segmente tiska, od same pripreme logotipa, montaža, printa te apliciranja. Ova vrsta edukacije zasigurno će vam uvelike pomoći kod pokretanja svog posla, a namjenjena je svim novo otvorenim malim i srednjim tvrtkama ili crafotovima te StartUp-ovima koji dobivaju financiranje preko HZZ-a i žele se okušati u pokretanju vlastitog posla sa tiskom na tekstil ili nekom drugom tehnikom tiska na razne druge tekstilne i ne tekstilne materijale. Uz našeg partnera StahlsTV.com organiziramo razne evente i male Open House radionice gdje prezentiramo razne vrste i novitete u termo i sublimacijskom tisku. Za prijave na naše radionice pratite nas na našoj facebook stranici T-shirt WorkShop. Pratite naše online prezentacije te razne tutoriale StahlsTV edukacijskog kanala u našoj kategoriji Događanja. Također na našem You tube kanalu možete pogledati razne vrste online prezentacija tehnika tiska, raznih przentacija novih proizvoda, te riješavanja nekih problematičnih situacija koje vas mogu zadesiti prilikom apliciranja. Svakako smo uvijek TU, prisutni i voljni izaći u susret svakom našem kupcu i riješiti neki problem. Volimo komunicirati sa kupcima, pomagati im pri odabiru adekvatne opreme i materijala, te smo dostupni u svakom trenutku.

Financiranja i potpore

U zadnjih nekoliko godina uvelike se razvila jedna pozitivna okolina za mlade poduzetnike i obrtnike. Taj poticaj odnosi se na razne mogućnosti financiranja putem raznih subvencija državnih institucija te raznih fondova. Otvaraju se razni mali obrti i StartUp tvrte koji se pokušavanju okušati u segmentu tisak na majice i druge razne materijale raznim tehnikama tiska. Vrlo je pozitivno to što se dosta otvaraju kreativne radionice, male printshop tiskare, craft t-shirt shopovi, razni web shopovi te slične djelatnosti koje pokreću mladi ljudi koji se nalaze ili na burzi rada ili se traže u nekom kreativnom poslu te imaju ideju kako da od interesantnog hobbya naprave ozbiljan posao. Gdje smo mi u toj priči? U našim web shop kategorijama možete pronaći razne StartUp pakete za tisak na majice i razne druge tekstilne i ne tekstilne materijale. Uz Vašu pomoć odabrati ćemo opremu i tehniku tiska za proizvod koji ste vi zamislili. Tu istu opremu mi ćemo za vas nabaviti, te vas kompletno educirati kako sa tom istom opremom napraviti kvalitetan proizvod. Za sva pitanja u nastavku se nalazi naš kontakt obrazac. Više o Start paketima pogledajte ovdje

Imate li pitanja?


UVIJEK DOSTUPNI

Nazovite nas

+385 98 1710 434

Chat now

Naš skype: Gordan Feldbauer

Pošaljite nam e-mail

Top
X