Stahls termo preše i oprema 

Termo preše za majice Stahls definitivno su broj 1 strojevi za prijenos aplikacija u svijetu. Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale. Kvalitetni strojevi koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama. Uvijek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstveno je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala.

U našoj akademiji ćemo kroz razne postove svakako proći svaku od Stahls termo preša za majice te prezentirati njihovu namjenu. Stahls je podijelio termo preše u tri kategorije, a to su profesionalne termo preše, polu profesionalne ekonomične i cijenom povoljnije, te basic modele za početnike. Stahlsov tim koji se bavi isključivo patentima olakšava i unapređuje tehnološke postupke kod apliciranja. Takve inovacije uvelike olakšavaju te ubrzavaju proces proizvodnje. Ubrzani procesi štede vrijeme te omogućavaju kvalitetniju uslugu prema krajnjim kupcima, što nam je svima vrlo bitno. Termo preše su osnovni alat kod prijenosa aplikacija, a svakako su dodatni inovativni sistemi uvijek dobro došli.

Budite uz nas u našoj Akademiji, te sudjelujte u našim online radionicama i video prezentacijama. Prijavljujte se na naše radionice, budite u toku što vam sve nudimo i čime se igramo i zabavljamo u ovom interesnatnom svijetu izrade majica.  Pratite naša događanja na kojima sudjelujemo, posjetite nas u našem prostoru, te postanite naš pratitelj na društvenim mrežama.

 

Leave your comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.