Gea Data doo

T-shirt Workshop – Sajam Intergrafika 2019.

Najam opreme

Sajam Intergrafika 2019.

T-shirt Workshop – Sajam Intergrafika 2019.  Nakon dvije godine bez ozbiljnijih grafičkih sajmova došlo je vrijeme i za domaći sajam Intergrafika 2019. Nismo niti očekivali preveliku navalu izlagača te otvaranje nekoliko paviljona na ZV-velesajmu, međutim dobili smo jedan malo veći open house složen od nekoliko domaćih tvrtki koje su uvijek prisutne na ovakvim eventima. Sve u svemu vrlo dobra organizacija i ove godine. Što smo mi radili?  Prezentirali smo naše T-shirt Workshop StartUp pakete te smo Vam prikazali kako bi trebao izgledati jedan StartUp shop namijenjen tisku majica i raznih drugih materijala. Tu smo prezentirali što sve sačinjavaju ovakvi StartUp paketi te što se sa tim paketima može izrađivati te proširiti svoju ponudu te ujedno stvoriti nove vrijednosti.

T-shirt Workshop – Sajam Intergrafika 2019.

Prezentirali smo vam razne vrste apliciranja tehnikom termo tiska gdje smo aplikacije iz raznih materijala izrezivali na našem kvalitetnom Roland GS-24 rezaču folije. Te bi aplikacije nakon izrezivanja čistili na našem EZ Weeding table-u stolu koji ima grijanu ploču te omogućava lakše čišćenje viška tekstilne folije.  Nakon čišćenja aplikacije smo transferirali na razne materijale kao što su majice, a najviše smo se oduševili Stahls nastavkom za apliciranje grafika termo folijom na tenisice. Također smo radili  Glitter aplikacije na majice što se je pokazalo vrlo interesantna aplikacija koja je vrlo zanimljiva i trendi. Prezentirali smo Vam našu tehniku apliciranja SubliOnCotton tj. tehniku prijenosa vaših dizajna sublimacijom na pamuk, kao Low Cost tehnologiju apliciranja na pamučne majice i tekstil.

Rezime priče na sajmu Intergrafika 2019.

Uspjeli smo u naumu da Vam vizualiziramo jedan T-shirt Workshop u pravom smislu same namjene jedne ovakve radionice. Zahvaljujemo se svima koji su došli i pokazali interes za ulaganje svojih kreativnih resursa u ovakve priče. Prezentacije i radionice se nastavljaju i dalje u našem Showroomu, pa ako vam treba dodatnih informacija tu smo.
#Stahls #AllThingHeatPrinting #TShirtWorkshop #SubliOnCotton#SublisplashInk — na lokaciji T-shirt Workshop. @ T-shirt Workshop

x
Secured By miniOrange