Gea Data doo

T-shirt Workshop – Akademija

T-shirt Workshop - Akademija

T-shirt Workshop – Akademija

T-shirt Workshop – Akademija je osmišljena kao jedan veliki edukacijski centar, u kojem ćemo osmišljavati nove tehnike, nadograđivati stare. Educirati ćemo vas kako otiskivati na različite materijale te prezentirati nove strojeve i tehnologije. Održavati online i fizičke kreativene radionice. Raditi video prezentacije, educirati razne StartUp-ove te ih uvoditi u tehnologiju tiska na tekstil. Jednostavno osmisliti mjesto gdje će moći pronaći bilo kakav savjet ili pomoć u svakom trenutku.

Najnovije informacije uvijek će biti dostupne na našem blogu, svakodnevno ćemo vas izvještavati što je novo u svijetu grafičkog dizajna, tehnologije i praktičnog dijela, koji su noviteti prisutni na tržištu, koje tehnologije dolaze, a koje se više ili ne koriste ili su na zalasku. Komentirati ćemo i raspravljati sa vama što je dobro, a što loše, što bi mijenjali, a što ne bi, u kojem smjeru trebamo ići itd. Nadamo se da ćemo uspjeti složiti jedno mjesto koje korisiti svima kojima treba kreativno utočište.

Što ćemo Vam sve prezentirat?

Od naših brendova prezentirati ćemo i obrađivati razne tehnike za tisak na majice i druge razne tekstilne i ne tekstilne materijale. Online ćemo prezentirati razne Cad-Cut i Cad Color termo folije za print i za print/cut tehnike tiska. Također ćemo obrađivati i prezentirati razne strojeve, termo preše i printere. Inovativne sisteme alata za pomoć kod termo transfera. Printere za majice i printere za druge različite materijale. Transfer papire i ispis na laserskim pisačima.

Sistem Sublimacije na pamučne materijale naš brend SubliOnCotton.  Educirati ćemo vas kako i na koje materijale raditi koje aplikacije, koji su materijali za tisak a koji nisu. Na što morate paziti prije nego počnete sa prijenosom aplikacije. Kako se tiskaju šalice i razni drugi sublimacijski materijali. Online edukacija zasigurno će vam uvelike pomoći kod kupnje ili kod instaliranja ili apliciranja raznim tehnikama. Smisao ove Akademije je da pomognemo Vama našim sadašnjim i budućim kupcima, te da vam olakšamo i na kvalitetan način educiramo oko pripreme za tisak  raznim tehnikama na razne materijale. Ukratko budite uz nas, gledajte naše Online prezentacije. Vidimo se.

x
Secured By miniOrange