StartUp paketi za pokretanje vlastitog posla

StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno. Ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda. Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

StartUp paketi – Rješenja za početnike

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska. Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk, termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu, sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale, digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

StartUp paketi – Kvaliteta i Support 

StartUp paketi – Rješenja za početnike. U našim se  start paketima nalaze se kvalitetni strojevi renomiranih proizvođača kao što su Stahls ili Roland te Epson i Ricoh.  Naš je savjet da prilikom kupnje strojeva obratite pažnju da ćete te strojeve koristiti duže vrijeme i da nije smisao da strojeve kupujete nakon dvije ili tri godine ponovo. Kvalitetna oprema znači manje briga oko funkcionalnosti, manja je potreba za servisima, dok na kvalitetnu opremu možete računati u svakom trenutku.  Svakako obratite pažnju da od dobavljača dobijete sve potrebne informacije, garancije i što je najbitnije support nakon kupnje. U ne malo slučajeva kupuje se oprema vrlo loše kvalitete i dolazi do problema a onda i dobavljači te opreme pokazuju svoje pravo lice. Kupujte kvalitetno. Ne kupujte opremu koja je nepoznatog podrijetla pogotovo Kinesku opremu. Takva oprema vrlo će se brzo pokazati kao problematična i tu će doći do problema. Novac ste potrošili a oprema nije funkcionalna te je neupotrebljiva.

Prezentacije – Edukacije – Radionice

StartUp paketi – Rješenja za početnike. Prezentacija i savjet ključne su stavke prilikom odabira određenog proizvoda. Naš je savjet da kad na našem webu pronađete određeni paket koji bi vas mogao zanimati da nas kontaktirate  te ćemo proći svaku stavku koja se nalazi u paketu, te uz našu pomoć i savjet specificirati ćemo sve što je potrebno da složimo model koji ćete koristiti prilikom apliciranja za dobivanje novčanih sredstava preko HZZ-a. Mi možemo složiti paket po Vašim idejama, tako da nismo ograničeni na specificirane pakete koji se nalaze na našem webu. Ono što vam nudimo je komunikacija i edukacija te savjet prilikom odabira određenog proizvoda. Tu smo za sva pitanja te ćemo konstruktivno odgovoriti na sve vaše upite. Naše dugogodišnje iskustvo pomaže nam da našim kupcima pružimo konstruktivne savjete te nas to iskustvo vodi kod usmjeravanja naših kupaca prilikom odabira najpovoljnije opcije kojom će ostvariti svoje ideje. U našem Showroomu možete dobiti sve informacije te dogovoriti prezentacije kompletne opreme i repormaterijala koje nudimo u našim StartUp paketima. Prezentacije možemo dogovoriti kako vama odgovara.

Oprema – Repromaterijal – Logistika

Svi su proizvodi iz naših paketa direktno su brendovi koje mi imamo u ponudi opreme i repromaterijala. Mi smo vlasnici brenda Sublimacije na pamuk, te smo direktni zastupnici za Američki Stahls, njihove strojeve i repromaterijal (termo folije). Imamo direktnu prodaju Roland printera  rezača te Roland i Epson sublimacijskih sistema printera iz role. U našim StartUp paketima možete pronaći i sublimacijeske sisteme za tisak na šalice te razne druge krute materijale. Sublisplash je nova generacija sublimacije na šalice te trenutno vodeći sistem za ukrašavanje raznih sublimacijskih predemeta iz ponude promo artikala.  Ukratko naši su proizvodi kvalitetnim zastupamo kvalitetne brendove te nudimo kvalitetan repromaterijal.

Više o našim paketima može pogledati na linku

T-shirt Workshop - Sajam Intergrafika 2019.

 

 

Leave your comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.