Gea Data doo

StahlsTV – Tutorial – Apliciranje Premium plus folijom

Apliciranje Premium plus folijom

Opis proizvoda – Stahls Premium plus  termo folije

Apliciranje Premium plus folijom.  Stahls Premium plus. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video prezentacije možete pogledati na našem you tube kanalu StahlsTV

Stahls Premium plus

Stahls Premium plus je nova generacija premium folije, dizajnirana za apliciranje na razne materijale koji se apliciraju na niskoj temperaturi. Stahls Premium plus najnovija generacija termo transfera za vrlo zahtjevne i osjetljive poliester dry fit materijale. Ovaj termo transfer aplicira se na niskim temperaturama što je nužno kod transfera na odjeću koja je bojana sublimacijskom bojom prilikom izrade. Sublimacijska boja neće odpuštati na niskim temperaturama te u tom slučaju nema bojazni da će boja probiti na logo. Stahls premium plus materijal vrlo je rastezljiv te je pogodan za apliciranje na jako stretch (rastezljivu) odjeću i materijale. Pogodna za tisak na pamučne i umjetne materijale, majice, dresove, stretch i temperaturno osjetljivije tkanine. Ovaj je materijal u kategoriji lako reziv na rezačima folije te jednostavan za čišćenje. Premium plus folija pogodna je i za Multilayering ili apliciranja folija na foliju za dobivanje višebojnog efekta. Vrlo tanka folija od samo 90 mikrona ugodna je  na dodir i ima matt finiš.

StahlsTV – Tutorial – Apliciranje Premium plus folijom

Apliciranje Premium plus folijom. Premium plus folija može se aplicirati i u multicolor varijaniti tj. ubacivanju ili slaganju i apliciranju boju na boju, foliju na foliju. Ta mogućnost svakako daje jedan poseban efekt samom dizajnu majice ili proizvoda na kojeg radite aplikaciju. U našim radionicama možete dobiti više informacija o ovoj termo foliji te upute i specifikacije o apliciranju. Kroz T-shirt Akademiju voditi ćemo vas kroz razne aplikacije i njihovu primjenu na različitim materijalima. Akademija je osmišljena na taj način da Vam pomogne kako pravilno koristiti razne materijale koje kod nas kupujete te vam olakšati postupak apliciranja.
Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola.

Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester – Lycra / Spandex – Saten.

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije.

VRIJEME APLICIRANJA SAMO 5 sec 150°.

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Ton kartu boja preuzmite ovdje

Sve video tutoriale i nadolazeće prezentacije pogledajte u našoj kategoriji Događanja

Posjetite StahlsTV.com

Kako aplicirati (tutorial):

x
Secured By miniOrange