Gea Data doo

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija

Akcija!
 • StartUp Strojni vez - Fuwei EW-1501 serija
 • MT_gallery_3
 • 64bf8d162db80_
 • 64bf8d163ba28_
 • 64bf85156a828_
 • 64bf851557f48_
 • 64bf851578ab8_
 • 64bf8515859c0_
 • 64bf851594808_

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija

1.035,006.950,00 + PDV

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija. Da li ste početnik ili nadopunjavate postojeću ponudu, svakako preporučamo ove kvalitetne FUWEI strojeve.

Opis

StartUp Strojni vez – Strojevi i oprema za kompjuterski strojni vez

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija. StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno, ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda.

Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

Potpore za samozapošljavanje

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska.Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk. Termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu. Sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale. Digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

Strojni vez primjena

Strojni vez. Strojni vez ili strojno šivanje logotipa ili nekog modnog detalja pomoću kompjuterskog programa koji informacije o mustri šalje na profesionalni šivaći stroj sa više šivaćih glava. Odlikuje se odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti. Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje ili fiksiranje temperaturom.

Razne vrste proizvoda i materijala

Strojni vez se može raditi na gotove materijale, kao što su majice, jakne, kape, radna odjela, prsluke, košulje, te na raznu drugu radnu ili promotivnu odjeću. Strojni vez odlična je opcija za proširenje postojećeg proizvodnog programa ili za StartUp te otvaranje samostalne radionice za ukrašavanje raznih odjevnih predmeta ovom tehnikom. U ponudi StartUp paketa imamo osnovne verzije strojeva za vez, a to su štik mašine sa jednom ili dvije glave. U pakete uz strojeve ulazi kompletna edukacija, instalacija i prezentacija strojeva te kompletan support vezano za servise i repro materijal.

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija. Fuwei strojevi za strojni vez su godinama renome ime koje se koristi kod spominjanja kvalitete opreme za strojni vez (Štik). Ponukani dugogodišnjim iskustvom u raznim tehnikama tiska došli smo do zaključka da je najisplativija kupnja kvalitetnih strojeva i to prvenstveno u StartUp-ovima koji financiranje realiziraju preko državnih institucija i raznih potpora.

Stroj za vezenje sa jednom glavom i 15 igala, veće radno polje stroja 800x500mm

Stroj posjeduje programator sa LCD zaslonom u boji osjetljivim na dodir veličine 10”. Kapacitet programatora 100 miliona uboda, programator posjeduje USB ulaz za prijenos podataka. Stroj čita formate datoteka DST, DSB i druge poznate formate. Stroj automatski mijenja boje, posjeduje automatsko rezanje konca, uređaj za prepoznavanje potrganog konca. Mogućnost pred pregleda dizajna, provjeru veličine radnog polja/rame prema veličini dizajna, mogućnost vračanja unatrag u slučaju trganja konca. Maksimalna brzina stroja 1000 u/min, ovisno o tipu rame i vrsti materijala. Stroj posjeduje mogućnost vezenja na kape(270 stupnjeva), majice, gotove odjevne predmete ili iskrojene krojne dijelove. Stroj posjeduje LED svijetlo. Stroj dolazi sa vlastitim postoljem. Uz stroj se isporučuju standardni ramovi + ram za kape + bordura. Dimenzije stroja 600x560x865mm (dxšxv). Stroj posjeduje CE oznaku. Ubodna pločica je ravna pa ne smeta kod veza na standardnim ramovima.

Kvaliteta – Pouzdanost – Garancija

Svakako smo veliki zagovornici kupovanja kvalitetne opreme koja će služiti duži niz godina bez nepotrebnih ulaganja u rezervne dijelove. Fuwei BC serija opreme vrlo je kompaktna i jedna od Win Win opcija dobivenog i uloženog. Ova serija omogućava visoko kvalitetno stojno vezenje što već površina što sitnih detalja. Uz konfiguracije strojeva dolaze opcije dodatnih nastavaka (kalupa) koje koristite ovisno o materijalima koje ukrašavate.

Opcije strojeva sa jednom ili dvije glave

Opcije jedne ili dvije glave ovisi isključivo o vašim potrebama, a na vama je da napravite kalkulaciju isplativosti kupovine ili jedne ili druge opcije.  U našem shopu su navedene cijene StartUp paketa koji sačinjavaju opciju FUWEI BC 1501 ili FUWEI  FW-1502 sa svim potrebnim dodacima i repromaterijalom za start ovom tehnikom ukrašavanja raznih vrsta materijal. Kod kupnje naše opreme kompletna instalacija i obuka administratora je u cijeni strojeva. Prezentacije naših strojeva radimo uz prethodno dogovoreni termin. Kupac snosi putne troškove i troškove dostave a to ovisi o samoj lokaciji gdje se nalazite.

Kratki rezime StartUp paketa Fuwei EW – 1501 za strojni vez

StartUp Strojni vez – Fuwei EW-1501 serija. Da li ste početnik ili nadopunjavate postojeću ponudu, svakako preporučamo ovaj kvalitetni FUWEI strojeve za strojni vez. Sa ovim strojem moći ćete raditi proizvodnju što personaliziranih predmeta, što malih i srednjih naklada materijala koje kupci žele ukrasiti svojim logotipima i dizajnima. Svakako odlična opcija za male tvrtke i obrte koji se žele baviti ovakvom djelatnošću. Kod nas možete dobiti sve potrebne informacije i support vezano za reromaterijal te kasnije naručivanje svih potrebnih materijala i opreme za rad na ovim strojevima.

Wilcom DecoStudio Lettering E4

Programski paket za izradu dizajna-slova. Ovaj paket sadrži preko 200 fontova te ˝True type˝ fontove, mogućnosti promjene veličine logotipa, te kombinacija logotipa sa slovima. Mogućnost izrade ponavljajućih slovnih dizajna ˝Team Names˝.

 • Napomena: Rok isporuke +/- 60 radnih dana.
 • Specifikacija što sve dolazi uz strojeve nalazi se u Brošurama.

Brošure i specifikacije Fuwei EW serija strojeva većeg radnog polja.

 • Fuwei EW-1501 specifikacije na linku ovdje
 • Wilcom Embroidery Studio E4
 • Model: EW-1501
 • Brand: FUWEI
 • Heads:1
 • Needles:12/15
 • Application:Caps / T-shirts / Flats / etc.
 • Embroidery Area:500*800mm
 • Cap Embroidery Area:270°
 • Max. Speed:1200 SPM
 • Computer:Dahao A15
 • Motor:Servo Motor
 • Optional Device:Cordings / Sequins / Beads Device
 • Accessories:Cap / T-shirt / Flat Attachment / etc
 • Packing size:130*113*90cm
 • Transport weight: 185KG

Dodatne informacije

Težina 100 kg
Opcije strojeva i programa

FUWEI EW 1501, WILCOM EMBSTUDIO E4, WILCOM EMBSTUDIO E4 EDITING, WILCOM EMBSTUDIO E4 DESIGNING, WILCOM EMBSTUDIO E4 DECORATING, FUWEI BASIC SOFTVARE 1.0

x
Secured By miniOrange