Gea Data doo

Šalice sa tiskom – Tisak logotipa na šalice

  • Šalice sa tiskom - Tisak logotipa na šalice
  • boje šalica sublimacija (1)

Šalice sa tiskom – Tisak logotipa na šalice

133,78 (1007,97 HRK)1.137,17 (8568,01 HRK) + PDV

Šalice sa tiskom – Tisak logotipa na šalice. Tisak na šalice radimo tehnikom sublimacije, Koristimo kvalitetne certificirane šalice AAA kategorije.

Opis

Šalice sa tiskom – Tisak logotipa na šalice

Šalice sa tiskom – Tisak logotipa na šalice. Tisak na šalice radimo tehnikom sublimacijskog foto tiska, na kvalitetne sublimacijske šalice. Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i kvalitetan tisak na šalice iz naše ponude. Motive koje bi tiskali na šalice birate sami, a mi vam nudimo mogućnost kombiniranja motiva po kutijama, sve kako bi vam omogućili raznolikost i mogućnost bolje prodaje Vašim krajnjim kupcima.

Po vrlo povoljnim cijenama ponuditi ćemo vam šalice sa tiskom i to u velikim serijama već od minimalnih količina 20-30-50-100 komada ili u količinama do 3000 i 5000 komada. Po dogovoru sa vama možemo organizirati prijevoz do vaših adresa. Kvalitetan tisak vršimo isključivo na Naše šalice. Ako ste vlasnik štanda ili suvenirnice na nekom prometnom turističkom mjestu sigurni smo da će vas ova naša ponuda interesirati.

Šalice sa tiskom – Poslovni pokloni

Šalice sa tiskom su odličan  marketinški proizvod koji se koristi za promociju tvrtki i obrta. Šalice koje koristimo i prodajemo te na iste i tiskamo, vrhunske su AAA kvalitete, certificirane za pranje u perilicama posuđa. Obzirom na količinu lagera naših šalica u kratkom vremenskom roku možemo odraditi veće količine. Tehnika kojim tiskamo je tehnika sublimacije. Ovom tehnikom možemo postići gotovo fotografsku kvalitetu otiska na šalici. Osim višebojnih vektorskih grafika, možemo bez problema odraditi i kompleksnije grafike sa raznim rasterskim prijelazima i gradijentima u nježnim tonovima.

 

Tisak na šalice

Dodatne informacije

Opcije količina

Šalice sa tiskom 36 komada, Šalice sa tiskom 72 komada, Šalice sa tiskom 108 komada, Šalice sa tiskom 144 komada, Šalice sa tiskom 180 komada, Šalice sa tiskom 216 komada, Šalice sa tiskom 252 komada, Šalice sa tiskom 288 komada, Šalice sa tiskom 324 komada, Šalice sa tiskom 360 komada, Šalice sa tiskom 396 komada, Šalice sa tiskom 432 komada, Šalice sa tiskom 468 komada, Šalice sa tiskom 504 komada

x
Secured By miniOrange