Gea Data doo

Rotatrim – Warrior Cutting Mat – Podloga za rezanje

Akcija!
  • Rotatrim - Warrior Cutting Mat - Podloga za rezanje
  • Podloge za rezanje
  • 2020-10-08_083654
  • rotatrim cuttin matt
  • Warrior cutting mat

Rotatrim – Warrior Cutting Mat – Podloga za rezanje

70,00kn (9,29 €)250,00kn (33,18 €) + PDV

Rotatrim – Warrior Cutting Mat – Podloga za rezanje. Tvrtka Rotatrim nudi široku paletu visokokvalitetnih 5-slojnih prostirki/podloga za rezanje.

Opis

Rotatrim – PRO serija cirkularnih rezača papira

Rotatrim – Warrior Cutting Mat – Podloga za rezanje. Svaka grafička radionica ili fotokopiraona zasigurno ima ovakvu vrstu rezača. Cirkularni rezači funkcionalni su alati i koriste se za rezanje ili obrezivanje papira ili nekih tanjih folija i materijala. Mi nudimo dvije vrste cirkularnih rezača koje bi svrstali u dvije kategorije a to su uredski i profesionalni rezači. Rotatrim rezači su proizvod visoke kvalitete i trajnosti i u samom su vrhu proizvođača koji proizvode ovakvu vrstu alata za rezanje. Uz rezače nudimo vam i podloge za rezanje u raznim formatima.

Rezače podloge za svaku radionicu

Tvrtka Rotatrim nudi široku paletu visokokvalitetnih 5-slojnih prostirki/podloga za rezanje. Rotatrim – Warrior Cutting Mat – Podloga za rezanje dostupne u veličinama od A4 do A0, a ujedno su najveći na tržištu. Kvalitetna podloga za rezanje ne samo da će zaštititi vašu radnu površinu, već će i produžiti opremi za rezanje da ostane što dulje oštra, te je neće zatupiti. Neuuništiva prostirka za rezanje izrađena je od sitnih komadića materijala koji se međusobno prešaju kako bi se stvorila čvrsta površina rezanja. Kad se usječe rotacijskim rezačem, oštricom ili nožem, oštrica prolazi između sitnih dijelova, razdvajajući ih, ali ne zarezujući u površinu u cjelini. Prednosti ove prostirke za rezanje zaista su velike. Bez obzira na oštricu koju koristite ili na koliko rezova napravite, podloga će se opet povezati, ostavljajući vam glatku površinu za rezanje.

Rotatrim podloge za rezanje variraju u veličinama od A4 do A0 i visokokvalitetni su 5-slojni dvostrani podmetač koji je na sebi ima metričke mjere, uključujući centimetre i milimetre i carske mjere koje uključuju inč i ¼ inča. Prikazane su i kutne linije od 30, 45 i 60 stupnjeva.  Rezaču podlogu odabirete ovisno o veličini materijala koji režete i o raspoloživom prostoru.
Rotatrim podloge za rezanje napravljene su kako bi bile što svestranije. To što možemo ponuditi šest različitih varijanti veličine čini atraktivnom opcijom za sve industrije. Naše manje podloge za rezanje mogu pronaći u uredima, radionicama, učionicama, te raznim tvrtkama, obrtima koje koriste neku vrstu rezanj. Naše podloge manjih formata dovoljno male za spremanje manevriranje (A4 podloge za rezanje također čine izvrsne podologe za miš!). Veće podloge mogu biti prikladnije za industrijska radna mjesta gdje prostor i spremište nisu problem.

Rotatrim – Warrior Cutting Mat – Podloga za rezanje dostupne veličine:

  • A4 220*300mm – 3mm debljina
  • A3 450*300mm – 3mm debljina
  • A2 600x450mm – 3mm debljina
  • A1 900x600mm – 3mm debljina
  • A0 1200x900mm – 3mm debljina

Dodatne informacije

Formati podloga

Podloga A4, Podloga A3, Podloga A2, Podloga A1

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange