Gea Data doo

Insta Graphic 256 – Termo preša za majice

  • Insta Graphic 256 - Termo preša za majice
  • Insta društvene

Insta Graphic 256 – Termo preša za majice

3.000,00 (22603,50 HRK) + PDV

Insta Graphic 256 – Termo preša za majice. Ručna Swing Away termo preša za majice najvišeg standarda i kvalitete izrađena u Americi. Insta 256 termo preša.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Insta Graphic – termo preše za majice visokog standarda

Insta Graphic 256 – Termo preša za majice. Kroz godine smo naučili da je kod termo preše kao alata za kvalitetno transferiranje vrlo bitna kvaliteta izrade, njezina robusnos, izdržljivost grijača i naravno garanicje. U ponudi imamo više opcija Insta Graphic termo preša koje su uvijek bile ˝Radni konji˝ te su svojom kvalitetom i izdržljivosti odudarale od konkurencije. Insta termo preše godinama služe svojim kupcima pa se možemo prisjetiti legendarnih modela kao što su bile; Insta 221, Insta 520 ili 228 i 204. Neke od ovih modela vjerno su služile i preko 30-tak godina i dan danas rade bez prijekorno. na linku u nastavku možete pogledati neke Vintage modele koji su i danas funkcionalni Insta Vintage heat press

Insta 256 – Swing Away termo preša 40×50 cm

Insta Graphic 256 – Termo preša za majice. Ručna Swing Away termo preša za majice najvišeg standarda i kvalitete izrađena u Americi. Insta 256 je termo preša dimenzije ploče 40×50 cm sa opcijom promjenjivih temeljnih ploča. Integrirani digitalni displej nove generacije omogućava vam lagano podešavanje ciklusa vremena i temperature. Zakretna ploča od 180° pruža vam nesmetani pristup kod postavljanja majice i aplikacije. Insta 256 kako smo već naveli ima opciju promjene temeljnih ploča, a ovisno o proizvodu kojeg radite tj. poziciji tiska na koju radite. Promjenom ovih ploča (alata) olakšavate si pozicioniranje i kvalitetno aplicrianje bez komplikacija. Formati temeljnih ploča su 15×23 cm i te 15×15 cm i opcija nastavka za tenisice.

x
Secured By miniOrange