Gea Data doo

How to Decorate Quikflip® Apparel with STAHLS’ Heat Transfer Vinyl

The Right Heat Press for High Volume

Stahls termo folije za majice

Apliciranje Sport Film folijom. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Razne video tutoriale možete pogledati na našem you tube kanalu

Apliciranje Sport Film folijom
Stahls Sport Film samoljepljvi materijal lagan i mekan na dodir. Ima lagan glossy površinu i optimalnu neprozirnost te ljepljivi transfer. Stahls Sport Film termo folija najčešće se koristi za apliciranje na razne pamučne materijale kao što su klasični T-shirt. Termo folija široke primjene koja se također koristi za apliciranje na mješavine materijala ili na čisti poliester. Ovaj materijal imam lagani polu glossy finiš dota je kompaktan i mekan na dodir, te nema izražajan osjet plastičnosti. Vrlo lagan materijal nudi široku plateu boja materijala, i dozvoljava vam izradu originalnog i individualnog sportskog izgleda. Ovaj materijal ima najširu primjenu u termo transferu, prvenstveno u sportskoj industriji.
Dostupna dimenzija: 50cm x 25m rola

Pogodan za: 100% pamuk – Mješavine pamuka – 100% poliester

Potreban alat: Stahls Power Weeder za čišćenje folije

VRIJEME APLICIRANJA SAMO 5 sec na 150°

Upute za apliciranje preuzmite ovdje

Ton kartu preuzmite ovdje

Sve video tutoriale i nadolazeće prezentacije pogledajte u našoj kategoriji Događanja

Posjetite StahlsTV.com

Video tutorila kako se aplicira sa Sport Film folijom za tekstil. Sport film folija je materijal za apliciranje na prouzvode širokog spektra. Ovaj materijal je vrlo lako za čistiti i ima odlične transfer karakteristike.

x
Secured By miniOrange