Hotronix Fusion – Promjenjive temeljne ploče

Hotronix Fusion – promjenjive ploče. Stahls Heat Plates promjenjive temeljne ploče raznih dimenzija za olakšano umetanje i aplicranje na razne tekstilne materijale. Temeljne ploče dostupne su u nekoliko veličina i dimenzija za ravne preše. Nastavak za rukave i nogavice, okrugli nastavak fi 18cm, 15×25 cm, 20×25 cm, 28×38 cm, 40×40 cm, 40×50 cm. Sa novim inovativnim nastavcima moći ćete pomoću Cad-Cut i Cad-Color folija aplicirati na šiltove kapa i tenisice te dodatno proširiti ponudu proizvoda na koje možete raditi tisak. Jednostavna promjena ploča sa sistemom ručkice za otvaranje i zatvaranje. Temeljne ploče dostupne su za modele Stahls Hotronix FusionStahls Sprint mag digital i Stahls Maxx termo preše.

Danas vam prikazujemo kako je lagano aplicirati kad imate potreban alat za različite materijale. Sigurno ste se više puta u toku rada susreli sa situacijom da imate problem sa navlačenjem određenog proizvoda na Vašu termo prešu. Svaki materijal na koji se aplicira traži da je površina ravna i bez prepreka. Zato je Stahls osmislio inovativne nastavke da vama olakša apliciranje. Nastavci su dostupni u raznim dimenzijama ovisno o aplikaciju koju radite a novosti su svakako Hat Bill Plate te nastavak za kišobrane. Skaratite si vrijeme apliciranja i uštedite na vremenu koje vam je potrebno da sami smišljate razne inprovizacije za apliciranje. Svaki proizvod traži da se zbog specifičnosti radi prikladnim alatima, ne moje zanemariti tu činjenicu. Uložite u alate svakako će vam se dugoročno ta investicija vratiti pogotovo u uštedi vremena koje svi najviše cijenimo. Pogledajte video prezentaciju  Hotronix Fusion – promjenjive ploče. StahlsTV.com

 

 

How to Heat Press Shoes

Ever wonder if you could press shoes with your heat press? We're showing you how! Check out these tricks for printing everything from athletic shoes to winter boots.

Gepostet von Stahls'- All Things Heat Printing. am Donnerstag, 14. Dezember 2017

 

Leave your comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.