Gea Data doo

DTF tehnologija tiska preslikačima

DTF tehnologija tiska preslikačima

DTF produkcijski printeri nove generacije

DTF ili direct to folil digitalni transfer. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija koja je uzela maha već neko vrijeme na tržištu izrade termo transfer preslikača za tisak na tekstilne proizvode. Ova linija ubrzava izradu termo prelikača za tamne majice a samim time ubrzava proces izrade i smanjuje rokove isporuke gotovih proizvoda. Linija je namjenjena svima koji već imaju postojeće tehnološke procese za tekstilni tisak i žele nadograditi te ubrzati proces proizvodnje gotovih proizvoda. DTF je tehnologija ispisa dizajna direktno na film skupa sa podložnom bijelom bojim te fiksiranje ljepilom u obliku praha. Svakako vam savjetujemo da ne kupujete prerađene sisteme kućnih desktop printera ili neke prerade iz garažne radionice. Ako želite u svojoj ponudi imati ovu tehnologiju birajte kvalitetne printere sa dobrom tehničkom podrškom.

Ova opcija najčešće se koristi za izradu logotipa manjih površina tipa grbovi ili natpisi koji se koriste za apliciranje na razne tehstilne materijale, a fokus je na sportskoj i mondnoj industriji. Kvaliteta ispisa je gotovo savršena. Mogućnost ispisa vrlo tankih i sitnih dijelova logotipa. Više infomacija pogledajte na linku ovdje. Svakako odlična opcija sistema produkcijskog tiska preslikača za veće tvrtke i obrte koje rade veće količine tiska na majice, te razne druge tekstilne proizvode. Na linku pogledajte naše STH i700 i STH i300 linije za tisak DTF preslikača. Za kvalitetan transfer ovih preslikača pogledajte naše Stahls termo preše.

Kvalitetna izrada i dugotrajnost aplikacija

DTF tehnologija pokazala se kao jedna vrlo kvalitetna tehnika tiska preslikača za tekstilne materijale. DTF prelikači su postojani kod pranja čak i na višim temperaturama. Aplikacije su stabilne, boje ne izbljeđuju i nakon dužeg ciklusa pranja. Aplikacije otisnute DTF tehnikom ne pucaju te se ne otiru ili degradiraju sa majica i raznih drugih tekstilnih proizvoda bez obzira na količinu pranja.

x
Secured By miniOrange