Imaš super ideju za T-shirt? Pošalji nam

Tko smo?

UKRATKO O NAŠEM WEB SHOPU

Tražite li kvalitetan tisak na T-shirt ? Ulazite u posao sa majicama? Tražite kvalitetne termo transfer preše i opremu? Trebate li printer za majice? Ne znate kojom tehnikom tiska na majice bi radili? Trebate savjet ili edukaciju? Tiskali bi na šalice tehnikom sublimacije? Mi vam na jednom mjestu nudimo sve što vam je potrebno da bi pokrenuli samostalan posao tiska na t-shirt i razne druge materijale.

Nudimo vam kvalitetnu oprema za tisak na majice, razne vrste tekstila, opremu za sublimacijski tisak i repromaterijal. U našem web shopu možete potražiti, kvalitetne Stahls termo preše i opremu, rezervne dijelove, printere te razne sisteme za tisak na tekstil, Roland i GCC rezače folija, Roland print/cut eco solvent printere, boje, termo folije, print/cut materijale, transfer papire za razne vrste ispisa, softwere, start pakete , promotivnu odjeću, opremu i repromaterijal za razne vrste tiska na tekstil i još mnogo toga.

Što vam nudimo?

KVALITETU - POUZDANOST - GARANCIJU

Vrhunska tehnologija termo transfera na različite tekstilne ili ne tekstilne materijale zahtjeva kvalitetne strojeve koji vam omogućuju kvalitetan otisak i jednostavno, te olakšano rukovanje istima. Stahls je jednostavno moćni saveznik koji ne suspreže niti pred najzahtjevnijim zadaćama, uvjek vjeran pratitelj na kojeg se možete osloniti bez potrebe za zamjenom. Vrhunska kvaliteta i odlične garancije sigurno su velika odgovornost koje je Stahls postavio kao visko dignutu letvicu konkurenciji. Ono što vam mi nudimo prvenstevo je komunikacija, podrška, savjet i edukacija. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju opciju koja će odgovarati Vašem tipu poslovanja, bilo da ste početnik ili profesionalac u poslu koji koristi termo transfer kao oblik ukrašavanja raznih vrsta materijala. Tvrtka smo koja koristi i prodaje isključivo  visoko kvalitetne i pouzdane strojeve i opremu. Uz Američki Stahls zastupamo više cjenjenih i poznatih brendova poput Rolanda i Epsona.

NAŠI T-SHIRT DIZAJNI

Svoju T-SHIRT
Kreirajte
Ovdje naruči svoju majicu, pošalji nam svoj dizajn mi ćemo tebi poslati majicu
Naša lokacija
01
Naša lokacija
Odaberite lokaciju na kojoj želite preuzeti majicu.
Odaberite proizvod
02
Odaberite proizvod
Odaberite jednu od majica koja vam se sviđa
Pošalji dizajn
03
Pošalji dizajn
Možeš nam poslati svoj dizajn ili odabrati neki postojeći ili samo navesti tekst
Plaćanje
04
Plaćanje
Plaćanje možete izvršiti avansno, putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.
naše tiskarske
Usluge

Zašto smo vodeći u prodaji tiskarskih usluga? Zato jer volimo dizajn.

tshirt-bn-page1

SITO TISAK

Tehnika tiska koja je broj jedan u prijenosu aplikacija u raznim varijacijama na razne vrste tekstilnih i ne tekstilnih proizvoda.

saznaj više
tshirt-bn-page4-1

STROJNI VEZ

Strojno šivanje logotip pomoću kompjuterskog programa, koji informacije o mustri šalje na profesionalni šivači stroj.

saznaj više
tshirt-bn-page3-1

TERMO TISAK

Odlična opcija ukrašavanja tekstila namjenjena malim te srednjim personaliziranim nakladama.

saznaj više
Layer-3581

SUBLIMACIJSKI TISAK

Gotovo fotografska kvaliteta, odlikuje se žarkim bojama i visokom kvalitetom tiska.

saznaj više
tshirt-bn-page2

TISAK IZ ARKA

Pratimo trendove i ulažemo u tehnologiju, iz arka tiskamo na kvalitetnim Heidelberg strojevima

saznaj više
tshirt-bn-page5

DTG TISAK

Direktni tisak je tehnologija apliciranja na tekstil direktnim printom na majicu, vrlo visoka kvaliteta i kratak rok izrade.

saznaj više

ŠTO JE T-SHIRT AKADEMIJA

 

T-shirt Akademija je osmišljena kao jedan veliki edukacijski centar, u kojem ćemo osmišljavati nove tehnike, nadograđivati stare, educirati kako otiskivati na različite materijale, prezentirati nove strojeve i tehnologije, održavati online i fizičke kreativene radionice, raditi video prezentacije, educirati razne StartUp-ove te ih uvoditi u tehnologiju tiska na tekstil, jednostavno osmisliti mjesto gdje će moći pronaći bilo kakav savjet ili pomoć u svakom trenutku. Najnovije informacije uvijek će biti dostupne na našem blogu, svakodnevno ćemo vas izvještavati što je novo u svijetu grafičkog dizajna, tehnologije i praktičnog dijela, koji su noviteti prisutni na tržištu, koje tehnologije dolaze, a koje se više ili ne koriste ili su na zalasku. Komentirati ćemo i raspravljati sa vama što je dobro, a što loše, što bi mijenjali, a što ne bi, u kojem smjeru trebamo ići itd. Nadamo se da ćemo uspjeti složiti jedno mjesto koje korisiti svima kojima treba kreativno utočište.

Gordan Feldbauer
BRENDOVI KOJE
Zastupamo

Tvrtke i brendovi te njihovi proizvodi kojima godinama vjerujemo.

maxpress
maxpress
maxpress
maxpress
maxpress
maxpress
maxpress
maxpress

Nudimo mogućnost finaciranja naših strojeva i opreme putem GRENKELEASINGA.

NAJNOVIJE
Novosti

Sve novotarije i vaše komentare očekujemo na našem blogu

Naš
Kreativni tim

Upoznajte naš tim

free shipping
Narudžba
tshirt shop and save