Sublimacijske maskice – Maske za sublimacijski tisak

Sublimacijska maskica periva je na većim temperaturama. Maskice su izrađene od finog poliesterskog materijala i vrlo su ugodne za nositi.

80,00kn14.000,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Sublimacijske maskice. U našoj ponudi imamo razne vrste repromaterijala i dodataka za tisak tehnikom sublimacije. Visoko kvalitetni repromaterijali pripremljeni za ovu tehniku izrađeni su po svim standardima te zadovoljava sve certifikate o kvaliteti i postojanosti. Kod nas potražite visoko kvalitetne sublimacijske šalice sa Orca sublimacijskim premazom perive u perilicama posuđa. Razne vrste sublimacijskog repromaterijala koje možete pogledati u našim katalozima. U ponudi imamo poliesterske majice poznatog brenda B&C u raznim varijantama modela. U ponudi imamo sublimacijske boje i sisteme Sawgrass SubliJet i Sublisplash za tisak na keramiku i poliester, te sistem Chromablast za tisak na pamučne majice. Kod nas možete pronaći i kompletnu opremu koja vam je potrebna za tisak ovom tehnikom od termo preša i Ricoh i Epson printera, do raznih vrsta pribora.  Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i uslugu tiska na šalice iz naše ponude. Pratite nas na našim društvenim mrežama.

Sublimacijske maskice – Perive maskice za sublimacijski tisak

U ponudi imamo dvoslojne maskice sa PM 2.5 filterom koji se može umetnuti između dva sloja. Sublimacijska maskica periva je na većim temperaturama. Maskice su izrađene od finog poliesterskog materijala i vrlo su ugodne za nositi. Ove su maskice namjenjene za tisak tehnikom sublimacije te su boje na materijalu žarkih kolorita i vrlo su uočljive. U ponudi imamo tri opcije maskica + filter koji se kupuje zasebno.  U nastavku pogledajte opcije veličina maskica.

  • Maskice su pakirane su po 10 komada.
  • Veličina L  – Printabilna površina 130x185mm
  • Veličina M  – Printabilna površina 95x150mm
  • Filter dolaze u dvije veličine M/L
  • Filteri su pakirani po 10 komada
  • U cijenu maskica nije uračunat tisak.

Opcije

Filter M/L 10 komada, Maskice 10 komada, Maskice 20 komada, Maskice 50 komada, Maskice 100 komada, Maskice 300 komada, Maskice 500 komada, Maskice 1000 komada

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Sublimacijske maskice – Maske za sublimacijski tisak"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.