Gea Data doo

StartUp Strojni vez – Ricoma TC 1201

Akcija!
 • StartUp Strojni vez - Ricoma EM 1010 serija
 • ricoma tc 1201
 • Ricoma štik
 • 1A5F3-40BC2C5A1
 • 33332c2df777ada778c1a3c88744263b_PT_preview
 • Ricoma-TC
 • MT_gallery_3

StartUp Strojni vez – Ricoma TC 1201

7.100,00 (53494,95 HRK)8.500,00 (64043,25 HRK) + PDV

Da li ste početnik ili nadopunjavate postojeću ponudu, svakako preporučamo ove kvalitetne RICOMA strojeve za strojni vez. Obrtnički stroj za strojno vezenje (štik), opremljen svim potrebnim dodacima za vezenje na kapama, ravnim površinama kao i gotovim proizvodima.

Opis

StartUp Strojni vez – Strojevi i oprema za kompjuterski strojni vez

StartUp Strojni vez – Ricoma TC 1201 serija. StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno, ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda.

Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

Potpore za samozapošljavanje

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska.Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk. Termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu. Sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale. Digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

Strojni vez primjena

Strojni vez. Strojni vez ili strojno šivanje logotipa ili nekog modnog detalja pomoću kompjuterskog programa koji informacije o mustri šalje na profesionalni šivaći stroj sa više šivaćih glava. Odlikuje se odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti. Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje ili fiksiranje temperaturom.

Razne vrste proizvoda i materijala

Strojni vez se može raditi na gotove materijale, kao što su majice, jakne, kape, radna odjela, prsluke, košulje, te na raznu drugu radnu ili promotivnu odjeću. Strojni vez odlična je opcija za proširenje postojećeg proizvodnog programa ili za StartUp te otvaranje samostalne radionice za ukrašavanje raznih odjevnih predmeta ovom tehnikom. U ponudi StartUp paketa imamo osnovne verzije strojeva za vez, a to su štik mašine sa jednom ili dvije glave. U pakete uz strojeve ulazi kompletna edukacija, instalacija i prezentacija strojeva te kompletan support vezano za servise i repro materijal.

StartUp Strojni vez – Ricoma TC 1201 serija strojeva

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1201 serija strojeva. Ricoma strojevi za strojni vez su godinama renome ime koje se koristi kod spominjanja kvalitete opreme za strojni vez (Štik). Ponukani dugogodišnjim iskustvom u raznim tehnikama tiska došli smo do zaključka da je najisplativija kupnja kvalitetnih strojeva i to prvenstveno u StartUp-ovima koji financiranje realiziraju preko državnih institucija i raznih potpora.

Kvaliteta – Pouzdanost – Garancija

Svakako smo veliki zagovornici kupovanja kvalitetne opreme koja će služiti duži niz godina bez nepotrebnih ulaganja u rezervne dijelove. TC1201 serija opreme vrlo je kompaktna i jedna od Win Win opcija dobivenog i uloženog. Ova serija omogućava visoko kvalitetno stojno vezenje što već površina što sitnih detalja. Uz konfiguracije strojeva dolaze opcije dodatnih nastavaka (kalupa) koje koristite ovisno o materijalima koje ukrašavate.

Kratki rezime StartUp paketa TC za strojni vez

StartUp Strojni vez – Ricoma TC 1201 serija strojeva. Da li ste početnik ili nadopunjavate postojeću ponudu, svakako preporučamo ovaj kvalitetni RICOMA strojeve za strojni vez. Sa ovim strojem moći ćete raditi proizvodnju što personaliziranih predmeta, što malih i srednjih naklada materijala koje kupci žele ukrasiti svojim logotipima i dizajnima. Svakako odlična opcija za male tvrtke i obrte koji se žele baviti ovakvom djelatnošću. Kod nas možete dobiti sve potrebne informacije i support vezano za reromaterijal te kasnije naručivanje svih potrebnih materijala i opreme za rad na ovim strojevima. Stroj za vezenje sa jednom glavom i 12 igala (prema želji 15 igala). Pogodan za početnike, dućane, male uslužene radionice za vez na gotovoj robi, iskrojenim dijelovima, te za vez na kapama. Veličina radnog polja: 560 x 360 mm. Programator sa LCD zaslonom osjetljivim na dodir veličine 7”, sa USB ulazom. Stroj posjeduje automatsku izmjenu boja, auto detekciju potrganog konca, automatsko odrezivanje konca, te LED svijetlo, detekciju radnog polja prema veličini rame i dizajna koji se veze. Funkcije za ”soft” obradu dizajna (rotiranje, povećanje, smanjivanje i dr).

Opcije strojeva sa jednom ili dvije glave – viša razina

Opcije jedne ili dvije glave ovisi isključivo o vašim potrebama, a na vama je da napravite kalkulaciju isplativosti kupovine ili jedne ili druge opcije.  U našem shopu su navedene cijene StartUp paketa koji sačinjavaju opciju RICOMA MT-1501 ili RICOMA MT-1502 sa svim potrebnim dodacima i repromaterijalom za start ovom tehnikom ukrašavanja raznih vrsta materijal. Kod kupnje naše opreme kompletna instalacija i obuka administratora je u cijeni strojeva. Prezentacije naših strojeva radimo uz prethodno dogovoreni termin. Kupac snosi putne troškove i troškove dostave a to ovisi o samoj lokaciji gdje se nalazite.

Wilcom Studio Decorating e 4.5 1 licenca

Wilcom Embroidery Studio Decorating e4.5 – 1 licenca
Osnovni program za izradu strojnog veza za sve oni koji pokreću posao ili za male dućane. Program posjeduje osnovne alate za izradu dizajna strojnog veza te posjeduje EmbroideryHub modul za WiFi povezivanje sa Vašim uređajima
Uz Wilcom Embroidery Studio Decorating e4.5 dobiva se i program Corel Draw – 1 licenca. Više informacija o ovom programu pogledajte na linku ovdje

 • Napomena: Rok isporuke +/- 90 radnih dana.
 • Specifikacija što sve dolazi uz strojeve nalazi se u Brošurama.

Brošure i specifikacije Ricoma TC serija strojeva.

 • Ricoma TC 1201 brošura
 • Wilcom Studio Decorating e 4.5
 • RICOMA TC 1201 
  Obrtnički stroj za strojno vezenje (štik), opremljen svim potrebnim dodacima za vezenje na kapama, ravnim površinama kao i gotovim proizvodima.
 • Maksimalna brzina stroja 1200 u/min.
 • Memorija stroja iznosi 20 miliona uboda.
 • Stroj čita formate datoteka  DST, DSB i druge. Različite veličine ramova 9/12/15/20cm 29x29cm/56x36cm, ram za kape, te mogućnost povećanog radnog polja 1200 x 350 mm.
 • Stroj posjeduje brzu tipku STOP.
 • Stroj posjeduje servo motor 150W, male potrošnje električne energije – električni priključak 220V.
 • Dimenzije stroja: 740mm x 860mm x  1575 mm
 • Težina 160 kg.
 • Uz stroj dolaze okrugle rame 90/120/150/200 mm, 290mm, 540x350mm, te ram za kape.
 • Stroj dolazi sa vlastitim postoljem.
 • Stroj zadovoljava CE normu, te zadovoljava sve mjere zaštite radnika prema najvišim zahtjevima.
 • Garancija – 12 mjeseci od dana isporuke. Garancija se ne odnosi na potrošne dijelove. Rezervni dijelovi i servis su osigurani i nakon isteka garancije.

Dodatne informacije

Opcije strojeva i programa

RICOMA – TC 1201 + Wilcom Studio Decorating e 4.5, RICOMA – TC 1201 + Basic Softvare 1.0

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange