Gea Data doo

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1010 serija

Akcija!
 • StartUp Strojni vez - Ricoma EM 1010 serija
 • MT_gallery_3
 • ricoma-em-1010-500×500
 • 未命名 -1
 • HTB1nuJUdLfM8KJjSZPfq6zklXXax

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1010 serija

1.035,00 (7798,21 HRK)5.484,00 (41319,20 HRK) + PDV

Da li ste početnik ili nadopunjavate postojeću ponudu, svakako preporučamo ove kvalitetne RICOMA strojeve za strojni vez.

Opis

StartUp Strojni vez – Strojevi i oprema za kompjuterski strojni vez

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1010 serija. StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno, ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda.

Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

Potpore za samozapošljavanje

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska.Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk. Termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu. Sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale. Digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

Strojni vez primjena

Strojni vez. Strojni vez ili strojno šivanje logotipa ili nekog modnog detalja pomoću kompjuterskog programa koji informacije o mustri šalje na profesionalni šivaći stroj sa više šivaćih glava. Odlikuje se odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti. Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje ili fiksiranje temperaturom.

Razne vrste proizvoda i materijala

Strojni vez se može raditi na gotove materijale, kao što su majice, jakne, kape, radna odjela, prsluke, košulje, te na raznu drugu radnu ili promotivnu odjeću. Strojni vez odlična je opcija za proširenje postojećeg proizvodnog programa ili za StartUp te otvaranje samostalne radionice za ukrašavanje raznih odjevnih predmeta ovom tehnikom. U ponudi StartUp paketa imamo osnovne verzije strojeva za vez, a to su štik mašine sa jednom ili dvije glave. U pakete uz strojeve ulazi kompletna edukacija, instalacija i prezentacija strojeva te kompletan support vezano za servise i repro materijal.

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1010 serija strojeva

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1010 serija strojeva. Ricoma strojevi za strojni vez su godinama renome ime koje se koristi kod spominjanja kvalitete opreme za strojni vez (Štik). Ponukani dugogodišnjim iskustvom u raznim tehnikama tiska došli smo do zaključka da je najisplativija kupnja kvalitetnih strojeva i to prvenstveno u StartUp-ovima koji financiranje realiziraju preko državnih institucija i raznih potpora.

Kvaliteta – Pouzdanost – Garancija

Svakako smo veliki zagovornici kupovanja kvalitetne opreme koja će služiti duži niz godina bez nepotrebnih ulaganja u rezervne dijelove. EM 1010 serija opreme vrlo je kompaktna i jedna od Win Win opcija dobivenog i uloženog. Ova serija omogućava visoko kvalitetno stojno vezenje što već površina što sitnih detalja. Uz konfiguracije strojeva dolaze opcije dodatnih nastavaka (kalupa) koje koristite ovisno o materijalima koje ukrašavate.

Opcije strojeva sa jednom ili dvije glave

Opcije jedne ili dvije glave ovisi isključivo o vašim potrebama, a na vama je da napravite kalkulaciju isplativosti kupovine ili jedne ili druge opcije.  U našem shopu su navedene cijene StartUp paketa koji sačinjavaju opciju RICOMA MT-1501 ili RICOMA MT-1502 sa svim potrebnim dodacima i repromaterijalom za start ovom tehnikom ukrašavanja raznih vrsta materijal. Kod kupnje naše opreme kompletna instalacija i obuka administratora je u cijeni strojeva. Prezentacije naših strojeva radimo uz prethodno dogovoreni termin. Kupac snosi putne troškove i troškove dostave a to ovisi o samoj lokaciji gdje se nalazite.

Kratki rezime StartUp paketa EM 1010 za strojni vez

StartUp Strojni vez – Ricoma EM 1010 serija strojeva. Da li ste početnik ili nadopunjavate postojeću ponudu, svakako preporučamo ovaj kvalitetni RICOMA strojeve za strojni vez. Sa ovim strojem moći ćete raditi proizvodnju što personaliziranih predmeta, što malih i srednjih naklada materijala koje kupci žele ukrasiti svojim logotipima i dizajnima. Svakako odlična opcija za male tvrtke i obrte koji se žele baviti ovakvom djelatnošću. Kod nas možete dobiti sve potrebne informacije i support vezano za reromaterijal te kasnije naručivanje svih potrebnih materijala i opreme za rad na ovim strojevima.

Wilcom DecoStudio Lettering E4

Programski paket za izradu dizajna-slova. Ovaj paket sadrži preko 200 fontova te ˝True type˝ fontove, mogućnosti promjene veličine logotipa, te kombinacija logotipa sa slovima. Mogućnost izrade ponavljajućih slovnih dizajna ˝Team Names˝.

 • Napomena: Rok isporuke +/- 60 radnih dana.
 • Specifikacija što sve dolazi uz strojeve nalazi se u Brošurama.

Brošure i specifikacije Ricoma MT serija strojeva.

 • Ricoma EM-1010 brošura
 • Wilcom Embroidery Studio E4
 • RICOMA EM 1010 
  Obrtnički stroj za strojno vezenje (štik), opremljen svim potrebnim dodacima za vezenje na kapama,
  ravnim površinama kao i gotovim proizvodima.
  Broj radnih jedinica: 1 (glava)
  Broj boja: 10 boja/igala
  Maksimalna brzina: 1000 uboda u minuti
  Memorija: 20 miliona šavova ili 200 dizajna
  Maksimalno područje veza: 310 x 210 mm
  7″ HD LCD ekran osjetljiv na dodir
  4 okvira veličine: 70 x 50 mm
  110 x 110 mm
  190 x 140 mm
  310 x 210 mm
  Dodaci za vez kapa: Okvir za kapu (x2)
  Vodilica (x1)
  Uređaj za umetanje kape u okvir
  Težina: 45 kg

Dodatne informacije

Opcije strojeva i programa

RICOMA – EM 1010, WILCOM EMBSTUDIO E4, WILCOM EMBSTUDIO E4 EDITING, WILCOM EMBSTUDIO E4 DESIGNING, WILCOM EMBSTUDIO E4 DECORATING, RICOMA BASIC SOFTVARE 1.0

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange