Gea Data doo

StartUp paket – Roland BN20D – DTF printer

Akcija!
 • StartUp paket - Roland BN20D - DTF printer
 • Roland DTF printer
 • bn20pns
 • DTF web
 • Stahls-Maxx - rabljena preša
 • Stahls-Maxx demo stroj
 • Stahls-Maxx (7)
 • Stahls-Maxx (1)
 • Stahls-Maxx (3)
 • Stahls-Maxx (6)
 • DTF PEĆNICA (2)
 • DTF PEĆNICA (1)
 • roland-bn-20d-desktop-20-direct-to-film-dtf-printer-w-inks-powder-eco-printers-roland-371499_2048x
 • IMG-0575
 • IMG-0573
 • IMG_0572
 • IMG_0571
 • IMG_0570
 • IMG_0569
 • IMG_0568
 • IMG_0567
 • IMG_0566
 • IMG_0565
 • IMG_0564
 • IMG_0562
 • IMG_0561

StartUp paket – Roland BN20D – DTF printer

8.000,00 (60276,00 HRK)8.799,00 (66296,07 HRK) + PDV

Roland VersaStudio BN-20D – Desktop DTF. U  2023. Roland je u ponudu uvrstio opciju VersaStudio BN 20D printera. Razvoj i tehnologija tiska aplikacija za tekstilne proizvode usmjerila je Roland DGA u razvoj DTF printera za tisak preslikača. Kako se otvorilo tržište u segmnetu printera koji rade ispis CMYK + WT direktno na film Roland je doskočio konkurenciji te preuredio svoju BN-20 liniju printera za tisak filma za preslikače. U Roland BN 20 ubačena je DTF bijela boja te je printer posložen tako da može raditi ispis direktno na foliju.

SKU: STARTUPROLAND001-1 Kategorije: , , , , Oznake , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

StartUp paketi za pokretanje vlastitog posla

StartUp paket – Roland BN20D – DTF printer.  StartUp paketi – Rješenja za početnike. Pokretanje vlastitog business-a sve je češća pojava i sve se više mladih kreativnih ljudi odlučuje otvoriti neki vlastiti posao te stvoriti neku novu vrijednost. Činjenica je da statistički brojke otvaranja i zatvaranja idu više u korist ove druge opcije. Međutim mladi ipak pokušavaju prkositi sistemu i pokušavaju raditi nešto svoje kreativno i konstruktivno. Ne daju se i ne žele se uvlačiti u jednolične rutine nego biraju kreativnost kao opciju izvora prihoda. Država je preko HZZ-a na pozitivan način uspjela pokrenuti NE zaposlene i pružiti im jedan vjetar u leđa. To su opcije  financiranja  kupnje dijela opreme za pokretanje vlastitog posla. Svakako ako ste Vi ti koji želite pokrenuti sebe i svoju kreativnost pretočiti u posao od kojeg možete stvoriti nove vrijednosti svakako pokušajte. Više od tim mjerama možete pogledati na linku (Od mjere do karijere) ili preuzmite brošuru Ministarstvo rada brošura

StartUp paketi – Rješenja za početnike

Ponukani ovim mjerama, a iz iskustva znamo da je svakome tko bi nešto pokrenuo potrebna pomoć i jednostavnost pri odabiru opreme te opcija tehnike sa kojima bi radili, napravili smo StartUp pakete koji sačinjavaju a ovisno o paketima sve što je potrebno za pokretanje malih Craft radionica ili print shopova za tisak na razne vrste materijala raznim tehnikama tiska. Tako imamo StartUp pakete koji su složeni kao cjeline i sačinjavaju opremu za sublimacijski tisak na majice tehnikom sublimacije na pamuk, termo tisak na pamučne majice i sportsku odjeću i opremu, sito tisak za apliciranje na tekstilne i ne tekstilne materijale, digitalne printere koji tiskaju direktno na majice, sisteme za tisak na šalice i sublimacijski pripremljene materijale, te još raznih drugih opcija i varijanti za opremanje vaših malih i kreativnih proizvodnih pogona. StartUp paketi se mogu modificirati, a ovisno o Vašim idejama i željama sa kojom bi opremom radili.

Roland Startup paketi –  Roland Versa BN 20 Printer/Cutter – Primjena i Namjena

Roland Startup paketi. Vrlo interesantan desktop eco-solventni printer iz role kojem je glavna odlika multifunkcionalni ispis za razne vrste medija. Ovaj printer osim što printa aplikacije na tekstil (tamne i svijetle) može printati i razne medije za ukrašavanje raznih podloga, a u taj segment onda ubrajamo materijale tipa naljepnica za oslikavanje izloga ili vozila, etiketa i deklaracija, plakata, letaka i raznih proizvoda papirne konfekcije, canvas platno te još mnogo raznih vrsta materijala koji onda čine jedan kompletan proizvod. Printer koristi originalne Roland Eco Sol ekološki kompatibilne boje visoko kvalitetne te živog koloritnog spektra.

Roland VersaStudio BN-20  je desktop – produkcijski Ink-Jet printer iz role maximalne širine 18.9´ili 480mm. Najnovija tehnologija nanošenja boje na materijal sa potpuno redizajniranim print glavama, te u kombinacij sa Eco-Sol Max bojama daje savršen otisak na razne vrste medija. Nova generacija Roland VersaStudio BN-20 ima mogućnost printanja  potpuno novim inovacijskim sistemom printanja White, Metallic silver  boje, što definitnovo proširuje mogućnosti za ubacivanjem novih proizvoda u Vaš asortiman. Već poznata opcija konturnog rezanja sad već unaprijeđena inovacija. Ova opcija omogućuje konturno rezanje vaše grafike tik nakon tiska bez premotavanja i ponovnog namještanja otprintanih grafika na početnu poziciju za rezanje.

Savršene boje – Roland VersaStudio BN-20

Novi sistem obojenja sa glavom Piezoelectric Ink jet sistemom pružiti će vam potpunu pouzdanost i izvrsnu kvalitetu. Metallic Srebrna EcoSol Max silver ink boja može se printati kao SPOT boja ili u kombinaciji sa CMYK-om daje novih 500 upadljivih metaliziranih i perlastih tonova, a sami printer se može konfigurirati da printa u kombinacijama samo CMYK ili CMYK + White ili CMYK +Silver Mettalic CMYK. Roland VersaStudio BN-20 punjenje je 220ml te opcija bijele i srebrne od 220ml taođer. Roland VersaStudio BN-20  namjenjena je za tisak na proizvode poput etiketa i naljepnica, dekorativnih grafika, printanih folija za izloge i naljepnice za izloge, t-shirt i tekstilnog ukrašavanja, te mnogo drugih Rolnad Versa BN Products proizvoda. Zasigurno najbolja opcija desktop Ink-Jet printera na tržištu vrhunske kvalietet izrade. Inovacija tiska iz role na različite proizvode u suvremenoj svakodnevnici. Sve specikikacije mogućnosti i novitete pogledajte na Roland DGA VersaStudio BN-20.

NEW – ROLAND Versa BN-20D – DTF printer za preslikače

Roland VersaStudio BN-20D – Desktop DTF. U  2023. Roland je u ponudu uvrstio opciju VersaStudio BN 20D printera. Razvoj i tehnologija tiska aplikacija za tekstilne proizvode usmjerila je Roland DGA u razvoj DTF printera za tisak preslikača. Kako se otvorilo tržište u segmnetu printera koji rade ispis CMYK + WT direktno na film Roland je doskočio konkurenciji te preuredio svoju BN-20 liniju printera za tisak filma za preslikače. U Roland BN 20 ubačena je DTF bijela boja te je printer posložen tako da može raditi ispis direktno na foliju.

S VersaSTUDIO BN-20D dobivate izvanredne perfomanse i legendarnu pouzdanost Roland DG-ovog najprodavanijeg BN-20, te prednosti integriranog izravnog printa na DTF film. BN-20D čini isprintane grafike privlačnim – čak i najdetaljnijim dizajnom, slikama i tekstom. Jednostavnim postupkom bez problema možete printati grafike maksimalnog formata, te oslikati gotovo cijelu majicu. Izradite privlačne dizajne živopisnih boja, te personalizirane majice  po narudžbi i još mnogo toga u samo četiri jednostavna koraka, bez potrebe za duplim koracima ili transferom. Možete računati na Roland DG VersaSTUDIO BN-20D Direct-to-Film sustav koji će pružiti pouzdane, stabilne performanse iz dana u dan. Također ćete dobiti Roland DGA poznato jamstvo, servis i podršku za dodatni support. Unaprijed postavljene živopisne bogate boje u VersaWorks 6 omogućuju vam da proširite svoj raspon kolorita i postignete ciljanije rezultate. Također dobivate vrhunsku kvalitetu slike i detalje, uz razlučivost do 1440 dpi.

Nešto više o DTF preslikačima

DTF ili direct to folil digitalni transfer. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitalnog ispisa. Tehnologija koja je uzela maha već neko vrijeme na tržištu izrade termo transfer preslikača za tisak na tekstilne proizvode. Ova linija ubrzava izradu termo prelikača za tamne majice a samim time ubrzava proces izrade i smanjuje rokove isporuke gotovih proizvoda. Linija je namjenjena svima koji već imaju postojeće tehnološke procese za tekstilni tisak i žele nadograditi te ubrzati proces proizvodnje gotovih proizvoda. DTF je tehnologija ispisa dizajna direktno na film skupa sa podložnom bijelom bojim te fiksiranje ljepilom u obliku praha. Svakako vam savjetujemo da ne kupujete prerađene sisteme kućnih desktop printera ili neke prerade iz garažne radionice. Ako želite u svojoj ponudi imati ovu tehnologiju birajte kvalitetne printere sa dobrom tehničkom podrškom.

Roland VersaStudio BN-20D – Desktop DTF. Ova opcija najčešće se koristi za izradu logotipa manjih površina tipa grbovi ili natpisi koji se koriste za apliciranje na razne tehstilne materijale, a fokus je na sportskoj i mondnoj industriji. Kvaliteta ispisa je gotovo savršena. Mogućnost ispisa vrlo tankih i sitnih dijelova logotipa. Više infomacija pogledajte na linku ovdje. Svakako odlična opcija sistema produkcijskog tiska preslikača za veće tvrtke i obrte koje rade veće količine tiska na majice, te razne druge tekstilne proizvode.  Za kvalitetan transfer ovih preslikača pogledajte naše Stahls termo preše.

Katalog preuzmite termo preša preuzmite ovdje

Kliknite na link Brošura Versa BN 20D ovdje

Ovaj Paket sadrži:

Napomena: Zbog stalnih promjena cijena od strane dobavljača, zadržavamo pravo promjene istih bez predhodne najave.

VersaSTUDIO BN-20D

BN-20D
Printer Dimensions 39.7″ W x 22.9″ D x 11.5″ H in. ( 1,009 W x 582 D x 293 H mm )
Max. Media Width 20.3 in.
Max. Print Width 18.9 in.
Number of Ink Slots 5
Ink Ink technology Pigment
Capacity 220ml cartridge
Colors CYMK + Wh
Consumables (DTF) Film and Powder S-F164 film
S-POWDERr
Cleaning Liquid CJ-CL
Maintenance Cap Top User replaceable
Cap Top Replacement Sequence Start from utility
Wiper User replaceable
Felt Wiper User replaceable
Manual Cleaning Every day after the end of the workday
Installation Self-installation

Important note*

Please note: Considering that you will be using software such as Illustrator, we recommend that you use as high performance computer as possible to reduce RIP processing time. We also recommend using a hard disk that has large enough capacity, as print files are often tens of GB in size (or larger) when data is high resolution.

* Roland VersaWorks 6 is a 32-bit application, which runs on 64-bit Windows® with WoW64 (Windows 32-bit on Windows 64-bit).

Roland DGA Support: Kliknite ovdje

Facebook support: Kliknite ovdje

Video:

Dodatne informacije

Opcija/Konfiguracija

ROLAND VERSASTUDIO BN20D Startup paket sa termo prešom, ROLAND VERSASTUDIO BN20D Startup paket sa pećnicom za fiksiranje

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange