-2%

Roland GR PRO – Profesionalni rezači velikog formata

Roland GR PRO serija su produkcijski rezači folija najnovije generacije iz segmenta CAMM1 PRO verzije cuttera za rezanje raznih vrsta folija i drugih materijala širokog formata.

35.500,00kn41.550,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Roland GR-Pro serija

Roland GR PRO serija su produkcijski rezači folija najnovije generacije iz segmenta CAMM1 PRO verzije cuttera za rezanje raznih vrsta folija i drugih materijala širokog formata. Sad već legendarna pouzdanost CAMM1 PRO je sinonim za stabilnost i preciznost materijala koji se izrezuje. Serija rezača koji omogućuje rezanje debljih folija i aplikacija. Ova nova generacija GR rezača dostojan je nasljednik GR strojeva uz dosta noviteta. Poboljšano izrezivanje sitnijih detalja, povećana i poboljšana brzina rezanja od 80 mm/sec  te preciznost rezanja na većim brzinama. Roland GR PRO su visoko kvalitetni rezači koji se svojim specifikacijama i mogućnostima svrstavaju u sam vrh rezača raznih vrsta folija i medija u grafičkoj industriji.

Roland GR PRO – Profesionalni rezači velikog formata

Roland GR PRO dolazi sa poboljšanim pritiskom na aplikaciju od 350 grama. GR-serija može rezati vrlo krute i čvršće materijale poput magnetne folije, te raznih drugih depljih folija i aplkacija. Roland GR PRO serija ima mogućnost overlap rezanja, te Crop Mark Recognition, ili poboljšano konturno izrezivanje očitavanjem zadanim markerima. Uz ove Roland CAMM1 PRO rezače dolazi novi CutStudio software, upotpunosti dizajniran za Rolandove rezače folija, omogućiti će vam da u samom softweru mjenjate veličinu, rotirate i zrcalite svoju grafiku.

Roland GR PRO serija –  Gdje se koristi?

Roland CAMM1 PRO je potpuno produkcijska serija rezača folije koji služi za izrezivanje raznih materijala i aplikacija koji se koriste u komercijalne i reklamne svrhe. Rezače folije također koriste razne tvrtke u marketingu, tekstilnoj industriji, prometnoj signalizaciji. Svestranu primjenu pronašli su i u dekorativnoj industriji, uređivanju interijera i eksterijera, oslikavanju vozila, izrezivanju papirnih deklaracija i sl. Široka je primjena ovih vrsta rezača kod izrade sve popularnijih oslikavanja vozila ili wrpinga, gdje se precizno mogu izrezivati i spajati dijelovi folija. Roland GR PRO verzije rezača svakako su win win opcija većim tvrtkama i poduzećima. Odlična opcija tvrtkama i obrtima koje imaju potrebe za brzu i kvalitetnu uslugu isporuke raznnih proizvoda koje ovi rezači mogu odraditi.

Video Tutorial:

Dostupni rezači

Roland GR-540, Roland GR-420, Roland GR-640

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Roland GR PRO – Profesionalni rezači velikog formata"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Stahls Hotronix Dual Air Fusion – Termo preša sa dva radna mjesta

12.000,00kn50.900,00kn + PDV

Stahls navlake – Teflonske navlake za grijaću i temeljnu ploču

350,00kn550,00kn + PDV

Možda će vam se također svidjeti…

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.