-14%

Okviri za sitotisak – A2 format

Okviri za sitotisak. U ovoj kategoriji nudimo vam okvire za sitotisak od aluminija sa napetom svilom. U ponudi imamo okvire u standardnim veličinama.

360,00kn 310,00kn + PDV

Clear selection
Compare

Sitotisak na majice i razne tekstilne materijale

Poznato je da je sitotisak najstarija tehnika ukrašavanja bojom različitih materijala i proizvoda. Složili smo zanimljive StartUp garniture za početinike u sitotisku. Naši Sitotisak/StartUp setovi su dizajnirani tako da uključuju sve materijale koji su vam potrebni da biste započeli rad sa tehnikom sitotiska. Budite kreativni, te u uz naš support krenite u jednu zanimljivu avanturu i pokušajte sa jednom zanimljivom tehnikom krenuti u svijet sitotiska. Uz odgovarajuću dodatnu opremu za sitotisak, repromaterijal i razni asseccories nudimo i videozapise sitotiska i naše ilustrirane upute za sitotisak. Objašnjavamo vam korak po korak kako sami raditi sitotisak bez prethodnog znanja. Nadograđujte svoje znanje uz našu pomoć i support. Ako krećete u svijet tehnike sitotiska na području “uradi sam”, preporučamo naše BASIC početne setove. Ako želite otići korak dalje, odaberite naše PRO ili višebojne setove za izradu većih naklada.

Oprema – Repromaterijali – Accessories

U našoj ponudi možete potražiti kompletnu opremu, repromaterijal te accessories za sitotisak. U našim web shop kategorijama potražite rezervne okviri za sitotisak, sito plastisol boje i emulziju, rakle, strojeve, opremu, okvire, pribor, kemiju i svilu, termo preše i sušilice, tunele za fiksiranje te raznu drugu opremu i reporomaterijal. Princip narudžbe je preko našeg web shopa te se roba isporučuje kupcima nakon zaprimljene uplate. Mi robu ne držimo na skladištu te nemamo klasičan Stock robe. Rokovi isporuke su 3-4 radna dana pa molimo da se to uzme u obzir prilikom naručivanja.

Sitotiskarski Okviri 

U ovoj kategoriji nudimo vam okvire za sitotisak od aluminija sa napetom svilom. U ponudi imamo okvire u standardnim veličinama 43x35cm (DIN A4 +), 51x46cm (DIN A3), 61x51cm (DIN A3 +) i 78x61cm (DIN A2 +) na okvire je napeta svila za tiskanje izrađena od visokokvalitetnog, monofilamentnog poliestera te su spremni za tisak. Svi aluminijski okviri su pneumatski prekriveni, učvršćeni dvokomponentnim ljepilom i prikladni su za bilo koji standardni, automatski ili ručni stroj za sitotisak .

Ovisno o gustoći, s našim okvirima za sito mogu se tiskati svijetli i tamni tekstil ili materijali poput papira, kartona, plastike, stakla, keramike, PVC-a, kože i drveta. Detaljne informacije o odgovarajućem području primjene mogu se naći u preglednoj tablici ispod ili ovdje na našim video tutorialima. 

PREGLED PRAKTIČNE PRIMJENE RAZLIČITIH TKANINA ZA SITOTISAK

  • 16T/24T – Visoko pasivne boje – 3D ispis
  • 32T – Grubo pigmentirane posebne boje (metallic) otisci visoke gustoće s visokim nanosom
  • 39T – Grubo pigmentirane ili posebne boje (neprozirne bijele boje za tekstil)
  • 43T/47T – Prozirni otisak sa visoko viskoznim neprozirnim bojama na tamnom tekstili (standardna sito rama) najčešće korištena.
  • 55T – Univerzalna tkanina za tisak na tekstil. Pogodna za neproziran tisak na tamnom tekstilu, ali istovremeno odlična opcija za sitne detalje.
  • 61T/64T/72T – Tisak tekstila sa manje neprozirnim bojama za sitne detalje.

Sitotisak StartUp u našoj T-shirt Akademiji 

Sve upute i razne tutoriale za Sitotisak StartUp možete pronaći u našoj T-shirt Akademiji. Tu ćemo vam prezentirati pojedine tehnike tiska, a ujedno i razne tutoriale kako krenuti u svijet sitotiska. Pratite naše video prezentacije na našem You Tube kanalu i budite u toku koje ćemo prezentacije i tutoriale objavljivati. Također nas pratite i na našim društvenim mrežama #TShirtWorkShop Naš support je kao i do sad 100% svim našim kupcima, ali i onima koji trebaju savijet oko raznih tehnika tiska.

Opcije A2 okvira

Okvir 24HD, Okvir 32T, Okvir 39T, Okvir 43T, Okvir 47T, Okvir 55T, Okvir 61T, Okvir 72T

Recenzije

Ne postoje recenzije za ovaj proizvod

Budite prvi koji će objaviti rezenziju za "Okviri za sitotisak – A2 format"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pošalji poruku

Pošaljite na poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! Jednostavno ispunite formu i kliknite na pošalji.
Hvala. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.