Gea Data doo

DTG printer – Polyprint TexJet ShortTee – Printer za tisak na majice

  • DTG printer - Polyprint TexJet ShortTee
  • polyprint shortee1
  • snap-on-shortee
  • texjetrip-dvd-case

DTG printer – Polyprint TexJet ShortTee – Printer za tisak na majice

9.954,00 (74998,41 HRK) + PDV

DTG printer – Polyprint TexJet ShortTee. Ovo je printer nove generacije tekstilnih printera, sa najnovijim tehnološkim inovacijama kod kvalitete ispisa te smanjenog troška održavanja

Dostupno uz narudžbu

Opis

Polyprint DTG tekstilni printeri

DTG printer – Polyprint TexJet ShortTee. Tehnologija direktnog ispisa na tekstil zadnjih je nekoliko godina prošla razne transformacije što od tehničkog što do funkcionalnog i financijskog segemenata. Ova se tehnologija ispisa na majice počela razvijati početkom 2000-tih, te je u svojim počecima slovila za jednu revolucionarnu tehnologiju Low cost tiska na majice. Kako se je tehnologija razvijala tako i tržište. Tehnologija je tražila što brži ispis i što kraće rokove, međutim postupak nije bio nimalo brz i efikasan.

Problem sa bijelom podložnom bojom radio je velike probleme proizvođačima printera, a prvi među pionirima je bio Azon DTG printer. Problematika se tjekom godina smanjivala međutim do dan danas se problem nije efikasno riješio. Sasušivanje boje na glavama i u mlaznicama radilo je velike probleme a što je onda nosilo i velike troškove servisa i popravaka. Danas se situacija značajno popravila i tehnologija je uznapredovala pa tako se i problem sa bijelom bojom uvelike riješio.

Namjena DTG printera

Ovi printeri svoju su namjenu pronašli u personaliziranim i manjim nakladama. Svoju primjenu pronalaze u segmentu malih i srednjih tvrtki koji se bave tiskom na majice, a najviše su to tipovi tvrtki koji daju usluge tiska raznim agencijama i web trgovinama. Napomenuli bi da ova tehnika ima svoje prednosti i mane. Nije jedna od povoljnijih što kod održavanja što po samoj cijeni tiska. Bijela boja na tamnim majicama iziskuje trošak. Ako se ne napravi dobra kalkulacija konačnog proizvoda, nažalost dolazi do povećanih troškova pa i do faze ne isplativosti. Svakako je ključna riječ cijena krajnjeg proizvoda, pogotovo kod tiska na tame majice. Svakako bi trebalo uzeti u obzir da su ovi strojevi skupi, te da se njihov potencijal mora znati dobro unovčiti bez obzira na konkurenciju. Kvaliteta i mogućnosti ove tehnologije svakako su prednost pred cijenom krajnjeg proizvoda.

Što vam Nudimo?

Nudimo vam kvalitetne PolyPrint TextJet tekstilne printere nove generacije. Ovi printeri jedni su od najkvalitetnijih te tehnološki najbolje opremljenih printera u segmentu ispisa na tekstilne materijale. Nudimo vam PolyPrint strojeve te kompletan support prilikom kupnje naših strojeva servis i garanciju. Uz samo prodaju strojeva nudimo kompletan repromaterijal te ostalu opremu za ove printere. U našoj ponudi možete pronaći tri printera iz tehnološke game PolyPrint strojeva a to su PolyPrint ShorteePolyPrint EchoPolyprint – Long.

DTG printer – Polyprint TexJet ShortTee – Printer za tisak na majice

DTG printer – Polyprint TexJet ShortTee. Ovo je printer nove generacije tekstilnih printera, sa najnovijim tehnološkim inovacijama kod kvalitete ispisa te smanjenog troška održavanja. Ovaj je printer nazvan ShortTee zbog manje površine ispisa 32×45 cm, međutim zbog nove tehnologije za 30% je brži od svojih predhodnika. Ovaj printer opremljen je novim sistemom izmjene radnih ploča što uvelike olakšava brzu promjenu tiska na drugim dimenzijama majica. Dostupne dimenzije ploča su 32×45, 27×40, 27×32, 32×43 sa sistemom za polo majice, 15×15, 14×30 za rukave i nogavice.

Promjenjive ploče vrlo se brzo i lagano izmjenjuju: Video u nastavku

Inovativni RIP

Uz ovaj printer standarno dolazi TexJet inovativni RIP software. U samom RIP-u imate razne mogućnosti. Podešavanje boja tako da će dizajn koji vidite na ekranu istovjetno biti ispisan na majicu. Podešavanje bijele podloge neovisno o tome da li je u samom dizajnu ta ista podloga složena u nekom drugom programu ili ne. U RIP-u možete pronaći kalkulator troška. Ovom opcijom lagano ćete dobiti uvid u trošak ispisa na tamnu ili svijetlu majicu ili trošak održavanja stroja u mirovanju. Uvijek dobro došla opcija arhive, u svakom trenutku bez nepotrebnog traženja imate uvid u poslove koje ste odrađivali. Doziranje bijele boje kod ispisa tamnih majica možete dobiti razne interesantne efekte te ponuditi neku dodatnu opciju ispisa posebnih dizajna. Ease to Use – Drag and Drop opcije administriranja bez potrebe za dodatnim edukacijama i dodatnim troškovima učenja. Support raznih formata učitavanja file-ova od (tif, gif, jpeg, png, pdf). Kompatibilan uz Mac OS i Windows.

Specifikaciju ovog printera preuzmite ovdje

Možda će vam se također svidjeti…

x
Secured By miniOrange