Naše StartUp-ove potičemo da svoju kreativnost promoviraju putem naše web stranice i društvenih mreža. Na taj način ih potičemo da se razvijaju u smjeru kretivnosti, a samim time da svoje proizvode prezentiraju i plasiraju na tržište. Prodajom svojih kreacija sami sebe motiviraju za daljnje ulaganje u posao i šire kreativne horizionte. U ovoj kategoriji Unikatni nakit pomažemo mlade kreativce i naše StartUp-ove da dio svojeg asortima kreative prodaju preko našeg online sustava narudžbe. U toj ćete kategoriji pronaći unikatni nakit kao što su narukvice, ogrlice, broševi, beđevi, naušnice, čestitke i još mnogo zanimljivih i unikatnih proizvoda. Nagradimo Kreativce i motivirajmo ih te pomognimo mlade StartUp-ove obrte, i tvrtke da plasiraju svoju kreativu na tržište. Prodajom se razvija samopuzdanje i otvara se put novim kreacijama. Pratite nas na društvenim mrežama #tshirtworkshop

Prikazuje se svih 4 rezultata

Unikatna ogrlica - Ljubav i glaazba

Unikatna ogrlica – Ljubav i glazba. Potičemo mlade kreativce i naše StartUp-ove da dio svojeg asortima kreative prodaju preko našeg online sustava narudžbe.

Unikatna ogrlica – Ljubav i glazba

120,00kn + PDV
Unikatna ogrlica - Plavi cvjetovi

Unikatna ogrlica – Plavi cvjetovi. Potičemo mlade kreativce i naše StartUp-ove da dio svojeg asortima kreative prodaju preko našeg online sustava narudžbe.

Unikatna ogrlica – Plavi cvjetovi

120,00kn + PDV
Unikatna ogrlica - Polja makova

Unikatna ogrlica – Polja makova. Potičemo mlade kreativce i naše StartUp-ove da dio svojeg asortima kreative prodaju preko našeg online sustava narudžbe.

Unikatna ogrlica – Polja makova

120,00kn + PDV
Unikatna ogrlica - Polja snova

Unikatna ogrlica – Polja snova. Potičemo mlade kreativce i naše StartUp-ove da dio svojeg asortima kreative prodaju preko našeg online sustava narudžbe.

Unikatna ogrlica – Polja snova

120,00kn + PDV