+385 1 3906 710 +385 98 1710 434

Digitalni tisak iz role

Usluge

Naš informativni kutak kreiran je da vam u bilo kojem trenutku pruži potrebnu informaciju vezano za bilo koji naš proizvod ili uslugu.

IMAŠ PITANJE

  • +385 98 1710 434

Digitalni tisak iz role (Large Format Eco Solvent print)

Digitalni tisak iz role koji se koristi za printanje velikih formata a u svrhu oglašavanja i informiranja tvrtki o njihovim proizvodima i uslugama. Digitalni tisak je svakako jedan od brzorastućih segmenata grafičke industrije u posljednjih desetak godina, koji svoju široku primjenu pronalazi u marketingu i promociju. Ova tehnika može se koristiti za tisak bannera, cerada, jumbo plakata, postera, meš bannera, naljepnica za oslikavanje izloga i vozila, wrap folija, naljepnica, deklaracija, tekstilnih folija, te raznih drugih materijala. Kvalitetan tisak na Roland VSi printerima iz role jamči kvalitetu ispisa svih proizvoda na koje tiskamo. Roland je zasigurno broj 1 proizvođač u segmentu ispisa velikih formata iz role, te ima najbolje riješenu profilaciju boja kod ispisa na različite materijale. Koristimo isključivo origanlne Eco Sol boje te jamčimo njihovu postojanost na sve uvjete.

Što vam nudimo?  

Nudimo Vam uslugu tiska iz role te također izrađujemo: Bannere, Naljepnice, Plakate velikih formata, Meš Bannere, Deklaracije, Etikete, Ispis na tekstilne folije, te razne druge materijale. 

 

 

 

 

Imate li pitanja?

UVIJEK DOSTUPNI

Nazovite nas

+385 98 1710 434

Chat now

Naš skype: Gordan Feldbauer

Pošaljite nam e-mail

Top
X